Herstel mijn klassieke editor in WordPress

Met de release van WordPress versie 5.0 is een nieuwe manier geïntroduceerd om pagina's te bouwen en te ontwerpen. Als je echter de voorkeur geeft aan de originele methode voor het bouwen van je WordPress -site, kun je een plug -in installeren om je toegang te geven tot de klassieke editor.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Klik op Plug -ins .
  3. Klik op Nieuwe toevoegen.
  4. Zoek met behulp van de zoekbalk naar de plug -in "Klassieke editor" .
  5. Klik op Nu installeren naast de plug -in.
  6. Klik op Activeren .

Je kunt nu nieuwe pagina's bewerken en maken met de klassieke editor .