Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Herstel mijn Gen 4 VPS vanaf een back -up

Je kunt je Generation 4 VPS op elk moment herstellen vanuit een handmatige of automatische back -up.

Verplicht: Je hebt al minstens één handmatig (op aanvraag) of één automatisch back-upbestand nodig om de server op deze manier te herstellen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de Generation 4 VPS die je wilt herstellen op Beheren .
  4. In de linker bovenhoek van het account Dashboard, selecteert u back-ups.
    selecteer back -ups
  5. Klik in de sectie Op aanvraag of Automatisch op het pictogram met drie stippen voor het bestand waarvan je wilt herstellen en selecteer Herstellen .

Opmerking: De On-Demand toont je handmatige back-ups (als je die hebt) en de sectie Automatisch toont automatische back-ups die we voor je hebben gemaakt.

6. Lees de uitleg, zodat je zeker weet dat dit is wat je wilt. Om door te gaan voer je een Nieuw wachtwoord in om te gebruiken met de herstelde server. Dit mag hetzelfde als je huidige wachtwoord zijn of een volledig nieuw wachtwoord, wat je zelf wilt. Je wachtwoord moet in ieder geval aan de weergegeven eisen voldoen.
  7. Voer het nieuwe wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen in.
  8. Klik op Herstellen. We herstellen je server met behulp van het back-upbestand. Dit kan enkele minuten duren en als we klaar zijn ben je in de instellingenpagina voor de herstelde server.