Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Herstel mijn Gen 4 VPS vanaf een back -up

Je kunt je Generation 4 VPS op elk moment herstellen vanuit een handmatige of automatische back -up.

Verplicht: Je hebt al minstens één handmatig (op aanvraag) of één automatisch back-upbestand nodig om de server op deze manier te herstellen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Generation 4 VPS die je wilt herstellen.
  4. Selecteer in de linkerbovenhoek van het accountdashboard Back -ups .
    selecteer back -ups
  5. Zoek in de sectie Op aanvraag of Automatisch de back -up die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Herstellen .

Opmerking: De On-Demand toont je handmatige back-ups (als je die hebt) en de sectie Automatisch toont automatische back-ups die we voor je hebben gemaakt.

6. Lees de uitleg zodat je zeker weet dat dit is wat je wilt, aangezien je niet -opgeslagen gegevens kwijtraakt die niet in je back -up zijn opgenomen.
  7. Selecteer de knop Herstellen . We herstellen je server met behulp van het back -upbestand. Dit kan enkele minuten duren en als we klaar zijn, ben je op de instellingenpagina voor de herstelde server.