Herstel Microsoft 365 -e -mailaccounts van gebruikers

Nadat een gebruiker is verwijderd, heb je 30 dagen om deze te herstellen. Een gebruiker kan alleen worden hersteld naar hetzelfde of een hoger abonnement en naar hetzelfde GoDaddy -account. Alle aliassen die aan de gebruiker zijn gekoppeld, worden ook hersteld.

Opmerking: Als je een gebruiker probeert te herstellen die eerder is ingesteld met een gratis proefversie van Email Essentials, wordt je gevraagd om een abonnement op Email Essentials of hoger aan te schaffen.
  1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer naast Gebruikers de optie Verwijderde gebruikers herstellen . Je wordt omgeleid naar de pagina Verwijderde gebruikers herstellen met een lijst met herstelbare gebruikers.
    • Als je Verwijderde gebruikers herstellen niet ziet, selecteer je aan de linkerkant Microsoft 365 Admin en vervolgens Verwijderde gebruikers herstellen .
    De knop Verwijderde gebruikers herstellen is gemarkeerd.
  3. Selecteer Herstellen naast de gebruiker die je wilt herstellen .
  4. Afhankelijk van of je een in aanmerking komend accounttype hebt om de gebruiker te herstellen, moet je een abonnement selecteren of een nieuw abonnement kopen:
    • Als je een in aanmerking komend account hebt, selecteer je een Accounttype en/of Vervaldatum .
      Het veld Vervaldatum is gemarkeerd als voorbeeld.
    • Als je dat niet doet, selecteer je onder Nu kopen de optie Aankoop voltooien . Nadat je een nieuw account hebt gekocht, kun je de gebruiker herstellen.
  5. Om de gebruiker te herstellen met een tijdelijk wachtwoord, zet je de wachtwoordschakelaar aan. Of om je eigen wachtwoord te maken, schakel je de wisselknop Wachtwoord uit en voer je een wachtwoord in.
    De wachtwoordschakelaar is gemarkeerd.
  6. Selecteer Gebruiker herstellen . Je ziet een bevestiging dat de gebruiker wordt ingesteld en hersteld.

Het kan een dag duren voordat we de gebruiker hebben hersteld. Wanneer de gebruiker klaar is voor gebruik, stellen we het e -mailadres op de hoogte dat wordt vermeld onder Accountinformatie verzenden naar .