Herstel lusfout in WordPress

Deze fout geeft aan dat iets te veel omleidingen veroorzaakt en dat de server het verzoek niet kan voltooien. Dit wordt meestal veroorzaakt door onjuiste domeininstellingen, maar het kan ook worden veroorzaakt door services van derden, zoals Cloudflare.

De foutmeldingen zoals te zien in verschillende browsers:

• Google Chrome
    Deze pagina werkt niet. Example.com heeft je te vaak omgeleid. Probeer je cookies te wissen. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
  • Mozilla Firefox
    De pagina verwijst niet goed Firefox heeft gedetecteerd dat de server het verzoek om dit adres doorstuurt op een manier die nooit zal worden voltooid.
  • Microsoft Edge
    Hmmm ... kan deze pagina niet bereiken

Opmerking: maak altijd een back -up van je WordPress -site voordat je bestanden aanpast.

1. Maak verbinding met je website via een FTP -client .
  2. Bewerk het bestand wp-config.php in de externe map waar je WordPress-site zich bevindt.
  3. Werk de volgende regels hieronder bij, definieer ze ('WP_DEBUG', false); :
    define ('WP_SITEURL', ' http://example.com '); define ('WP_HOME', ' http://example.com ');
    • WP_SITEURL is het siteadres (URL) in Algemene instellingen.
    • WP_HOME is het siteadres (URL) in Algemene instellingen.
    • Protocol moet http of https zijn, maar nooit beide.
    • Subdomein moet met www of zonder www zijn, maar nooit beide.
    • Het domein kan anders zijn als de site dit vereist (bijv. http://example.com/blog ).
  4. Sla de wijzigingen op.
  5. Maak de cache van je browser leeg.
  6. Ga in een browser naar je site om te testen of de fout is verdwenen.