Herstel een Office -app op een Windows -pc

Zorg ervoor dat je Office-apps up-to-date zijn voordat je het reparatieprogramma gaat gebruiken. Probeer vervolgens de Office -app geforceerd af te sluiten en opnieuw te starten. Soms lost dit het app -probleem op.

Als een van je Office -apps niet werkt, of als je problemen hebt met de hele Microsoft 365 -suite; je kunt proberen het te repareren met behulp van de reparatietool

Gebruikers van Microsoft Office Suite repareren de Office Suite als geheel in plaats van één Office -app tegelijk. Als je zelfstandige Microsoft Office -apps hebt, zoals Word of Excel, moet je deze een voor een repareren.

Herstel Office via het Configuratiescherm

Windows 10
  1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop (linksonder) en selecteer Apps en functies in het menu.
  2. Selecteer het Microsoft Office -product of de app die je wilt repareren en klik op Wijzigen .
  3. Selecteer in het venster Hoe wilt u uw Office -programma's herstellen Online herstellen > Herstellen . ( Snelle reparatie is ook een optie, maar het detecteert en vervangt alleen beschadigde bestanden.)
  4. Volg de instructies op het scherm om de reparatie te voltooien.
Windows 8 of 8.1
  1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop (linksonder) en selecteer Configuratiescherm in het menu.
  2. Selecteer in de categorieweergave onder Programma's de optie Een programma verwijderen .
  3. Klik met de rechtermuisknop op het Microsoft Office-product dat u wilt repareren en selecteer Wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer in Hoe wilt u uw Office -programma's herstellen de optie Online herstellen en klik op Herstellen . ( Snelle reparatie is ook een optie, maar het detecteert en vervangt alleen beschadigde bestanden.)
  5. Volg de overige instructies op het scherm om de reparatie te voltooien.
Windows 7 of Vista
  1. Klik op de knop Start en selecteer Configuratiescherm .
  2. Selecteer in de categorieweergave onder Programma's de optie Een programma verwijderen .
  3. Klik met de rechtermuisknop op het Microsoft Office-product dat u wilt repareren en selecteer Wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. In Hoe wil je je Office -programma's herstellen , selecteer je Online herstellen en klik je op Herstellen . ( Snelle reparatie is ook een optie, maar het detecteert en vervangt alleen beschadigde bestanden.)
  5. Volg de overige instructies op het scherm om de reparatie te voltooien.
De reparatietool werkte niet - wat nu?

Als het herstelproces niet werkt, kunnen Business Premium- en Premium Security -gebruikers de Office -apps verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

1. Office verwijderen - we raden aan om optie 2 te gebruiken - Office volledig verwijderen met het hulpprogramma voor het verwijderen van support .
  2. Installeer vervolgens je Office -apps opnieuw, zie Download en installeer de Office-apps.