Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Herstel e -mailaccounts van gebruikers

Je kunt een gebruikersaccount tot 30 dagen na de verwijderingsdatum herstellen. Een gebruiker kan alleen worden hersteld naar hetzelfde of een hoger abonnement en naar hetzelfde GoDaddy -account. Alle aliassen die aan het gebruikersaccount zijn gekoppeld, worden ook hersteld.

Vereist: Als je verwijderde account een gratis proefversie van Email Essentials had, moet je een E -mail Essentials -abonnement of hoger voordat je doorgaat.
  1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Gebruiker toevoegen .
    gebruiker toevoegen
  3. Kies hetzelfde domein als het e -mailaccount dat is verwijderd en selecteer vervolgens Doorgaan .
  4. Zorg ervoor dat het tabblad Eén e -mail maken is geselecteerd.
    één geselecteerd tabblad maken
  5. Voer hetzelfde e -mailadres in als het verwijderde account.
  6. Voer een voornaam en achternaam in (deze hoeven niet hetzelfde te zijn als het verwijderde account).
  7. Kies voor het accounttype hetzelfde of een hoger abonnementstype. Mogelijk ziet u een foutmelding als u een lager abonnement kiest dan het abonnement dat het vorige account heeft gebruikt.
  8. Voer het volgende in:
    • Deel contacten en bestanden met : Je ziet dit alleen als je andere domeinen beschikbaar hebt of meerdere gebruikers om in te stellen. Als je contacten en bestanden hebt gedeeld in het verwijderde account, werken ze nog steeds in het herstelde account.
    • Beheerdersrechten : je vorige beheerdersinstellingen worden hersteld. Als het account bijvoorbeeld een beheerder was, is het weer een beheerdersaccount.
    • Wachtwoord : Als dit account voor jou is, of als je een wachtwoord voor de gebruiker wilt maken, voer je een wachtwoord in. Dit kan zijn wat eerder is gebruikt of iets anders.
    • Accountinformatie verzenden naar : Alle accountinformatie, zoals wanneer deze is ingesteld, wordt verzonden naar het / de e -mailadres (sen) die in het vorige account zijn gebruikt.
  9. Selecteer Maken .
    Opmerking: Als je wordt gevraagd om je e -mail te verplaatsen, selecteer je Nee, bedankt . Deze melding wordt mogelijk weergegeven als je domein wordt gebruikt met een andere e -mailservice.
  10. Je wordt gevraagd of je het account wilt herstellen. Selecteer Ja, herstellen en vervolgens OK .
    Ja geselecteerd, jane@coolexample.com herstellen

Het kan tot een dag duren voordat het account is hersteld. We sturen je een e -mail wanneer het account klaar is met gebruikmaking van het / de adres (sen) die zijn ingevoerd in Accountinformatie verzenden naar .

Meer informatie