E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Heb je de registratie -IP -add -on nodig?

De meeste gebruikers hoeven niet het IP -adres van elke aanmelding vast te leggen. Als je in het verleden een probleem hebt gehad met aanmeldingen met spam, of als je bedrijf gewoon om extra documentatie vraagt, dan is de registratie- IP-add-on de juiste keuze voor jou.

Het reguliere aanmeldtijdstempel, dat standaard wordt verzameld, is meestal voldoende voor de meeste andere gebruikers. Maar het kan nooit kwaad om een extra niveau van detail in je administratie te hebben, als je denkt dat je dat überhaupt nodig hebt.

Zie hier voor instructies over het instellen van de IP-add-onfunctie.

En hier is meer informatie over aanmeldingsformulieren in het algemeen.