GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Heb ik toegang tot mijn projecten op verschillende apparaten?

Met Project Sync kun je je projecten openen, bewerken, opslaan en exporteren op al je telefoons, tablets en desktopcomputers. Dit betekent dat al je ontwerpen beschikbaar zijn in de GoDaddy Studio -app op mobiele iOS- en Android -apparaten, en ook op internet.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het synchroniseren van projecten:

Hoe bewerk ik op mijn telefoon, tablet en webtoestellen?

1. Zorg ervoor dat je op al je apparaten bent aangemeld bij hetzelfde GoDaddy Studio -account.
  2. Maak een project en sla dit op op je mobiele apparaat of computer. Je zou het project dat je hebt gemaakt moeten zien in de projectfeed op al je apparaten.

Opmerking: Als het laden even duurt, probeer dan je browser of mobiele app te vernieuwen.

3. Open en bewerk het project . Je ziet de updates op al je apparaten.

Terug naar boven

Kan ik mijn Project Sync -instellingen wijzigen?

Ja, in de mobiele app GoDaddy Studio kun je ervoor kiezen om alleen te synchroniseren met wifi of met zowel wifi als mobiele verbindingen.

Volg hiertoe de stappen voor het wijzigen van Project Sync -instellingen .

Terug naar boven

Werken projecten met meerdere pagina's op al mijn apparaten?

Ja, projecten met meerdere pagina's worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten.

Terug naar boven

Werken videoprojecten op mijn apparaten?

Ja, videoprojecten worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten.

Terug naar boven

Werken projecten met lettertypen die ik heb geüpload op mijn apparaten?

Ja, als je je eigen lettertype hebt geüpload, zijn projecten met deze lettertypen beschikbaar in Studio op iOS, Android en internet.

Terug naar boven

Worden mijn projecten gesynchroniseerd als ik offline ben?

Je kunt je werk niet synchroniseren of verwijderen terwijl je offline bent, maar je kunt nog steeds nieuwe projecten maken en bestaande projecten bewerken. Je werk wordt gesynchroniseerd zodra je weer online bent.

Je hebt een internetverbinding nodig voor de volgende functies:

• Aanmelden bij GoDaddy Studio
  • Een project starten vanuit een sjabloon
  • Nieuwe stockfoto's of video's toevoegen
  • Nieuwe afbeeldingen toevoegen
  • Gebruik een lettertype dat je nog niet hebt gedownload
  • Nieuwe mappen maken
  • Discover -artikelen openen in de iOS -app

Terug naar boven

Waarom duurt het lang voordat mijn projecten zijn geüpload?

De snelheid van de internetverbinding speelt een rol bij de uploadsnelheid, evenals het aantal en de grootte van afbeeldingen die je in je projecten gebruikt. Als zodanig kan het synchroniseren van sommige projecten langer duren.

Terug naar boven

Hoe krijg ik toegang tot GoDaddy Studio?

Ga naar studio.godaddy.com om GoDaddy Studio in je webbrowser te gebruiken .

Als je de mobiele app GoDaddy Studio wilt downloaden en gebruiken, gebruik je je mobiele telefoon om de QR -code te scannen.
open of download de app

Terug naar boven