GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Heb ik toegang tot mijn projecten op verschillende apparaten?

Met Project Sync kun je je projecten openen, bewerken, opslaan en exporteren op al je telefoons, tablets en desktopcomputers. Het is al beschikbaar op bepaalde apparaten en wordt de komende maanden voor alle klanten uitgerold.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het synchroniseren van projecten:

Kan ik mijn Android -projecten synchroniseren?

Als je GoDaddy Studio voor Android voor het eerst hebt geïnstalleerd op 27 augustus 2021 of later, worden je projecten automatisch gesynchroniseerd met de cloud. Als zodanig zijn ze beschikbaar op je GoDaddy Studio mobiele Android -app, de GoDaddy Studio -website en je iOS -apparaat, als Project Sync daar is ingeschakeld. We werken eraan om deze functie beschikbaar te maken voor onze eerdere klanten.

Kan ik mijn iOS -projecten synchroniseren?

Als je een PRO -abonnee bent en GoDaddy Studio voor iOS voor het eerst hebt geïnstalleerd vóór 9 juli 2021, kun je iCloud -synchronisatie inschakelen. Hierdoor worden projecten die je in de app maakt beschikbaar op al je iOS -apparaten, maar ze worden nog niet gesynchroniseerd met je Android -apparaten of het web. Als je GoDaddy Studio voor iOS later hebt geïnstalleerd, heb je mogelijk al Project Sync. Om te controleren of dit is ingeschakeld, lees je ons artikel over controleren of je Project Sync hebt .

Hoe bewerk ik op mijn telefoon, tablet en webtoestellen?

1. Zorg ervoor dat je op alle apparaten bent aangemeld bij hetzelfde GoDaddy Studio -account.
  2. Maak een project en sla dit op op je mobiele apparaat of computer. Je zou het project dat je hebt gemaakt moeten zien in de projectfeed op beide apparaten.

Opmerking: Als het laden even duurt, probeer dan je browser te vernieuwen.

3. Open en bewerk het project op het door jou gekozen platform.

Werken projecten met meerdere pagina's op al mijn apparaten?

Ja, projecten met meerdere pagina's worden gesynchroniseerd op al je apparaten waarop Projectsynchronisatie is ingeschakeld.

Werken video- en geüploade lettertypen op mijn apparaten?

We zijn druk bezig met het bouwen van synchronisatie voor video- en geüploade lettertypeprojecten, maar voorlopig worden die projecten niet gesynchroniseerd en zijn ze alleen beschikbaar op het apparaat waarop je ze hebt gemaakt.

Kan ik offline werken nu mijn projecten zijn gesynchroniseerd?

Je kunt nieuwe projecten maken en je bestaande projecten bewerken terwijl je offline bent, maar voor de volgende functies is een internetverbinding nodig:

• Een project starten vanuit een sjabloon
  • Nieuwe stockfoto's of video's toevoegen
  • Nieuwe afbeeldingen toevoegen
  • Gebruik een lettertype dat je nog niet hebt gedownload
  • Nieuwe mappen maken
  • Discover -verhalen openen

Het synchroniseren, verwijderen, delen, enz. Van projecten gebeurt niet als je offline bent, maar je werk wordt gesynchroniseerd als je weer online bent.

Opmerking: je hebt een internetverbinding nodig om je aan te melden bij GoDaddy Studio. Je kunt je niet meer aanmelden als je offline bent.

Ik kan mijn projecten niet zien op andere apparaten; wat moet ik doen?

• Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij hetzelfde account op alle apparaten waaraan je werkt.
  • Probeer je browser te vernieuwen.

Waarom duurt het lang voordat mijn projecten zijn geüpload?

De snelheid van de internetverbinding speelt een rol bij de uploadsnelheid, evenals het aantal en de grootte van bestanden (afbeeldingen, video) die je in je projecten gebruikt. Als zodanig kan het synchroniseren van sommige projecten langer duren.

Gerelateerde info