Handmatig verlengen

Je kunt domeinnamen in Domeinbeheer op elk gewenst moment handmatig verlengen.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik naast Domeinen op Beheren.

Welke procedure je gebruikt, is afhankelijk van het aantal domeinen in je account:

6 domeinen of minder

1. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken, klik op Pictogram Tekst (Instellingen) en selecteer Domeininstellingen.
  2. Klik op Verlengen, kies de gewenste instelling en voltooi het proces voor afrekenen.

Meer dan 6 domeinen (d.w.z 7 of meer)

1. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken.
  2. Selecteer op het tabblad Verlengen de optie Domein verlengen.
  3. Kies de gewenste instelling en voltooi het proces voor afrekenen.