SSL-certificaten Help

Handmatig een SSL-certificaat op mijn Google App Engine installeren

Nadat je certificaataanvraag is goedgekeurd, kun je je certificaat downloaden vanuit SSL-beheer en installeren in je Google App Engine in het Google Cloud Platform.

Als je de Google Compute Engine in plaats van de Google App Engine gebruikt, moet je verbinding maken met je instantie en het certificaat handmatig installeren.

1. Meld je aan op je Google Cloud Platform-account op https://console.cloud.google.com.
  2. Selecteer in het menu Navigatie links App Engine.
  3. Onder App Engine in het linkergedeelte klik je op Instellingen.
  4. In het hoofdgedeelte klik je op het menu SSL-certificaten bovenaan.
  5. Klik op de blauwe knop Een nieuw certificaat uploaden.
  6. Voer in het nieuwe scherm een naam in het veld Naam in, waarmee je je SSL op een later moment eenvoudig kunt identificeren.
  7. Voor het veld Certificaat openbare sleutel plak je de tekst van je willekeurig genaamde .crt-bestand en plak vervolgens in een nieuwe regel de tekst van je gd_bundle.crt(of soortgelijk)-bestand.
    • Zorg ervoor dat de regels "-----BEGIN CERTIFICATE-----" en "-----END CERTIFICATE-----" aanwezig zijn.
    • Je moet in totaal vier certificaatbundels tussen de twee bestanden in dit tekstveld hebben.
  8. Voor het veld Privésleutel plak je de tekst van je coolexample.com.key-bestand.
    • Dit moet de regels "-----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----" en "-----END RSA PRIVATE KEY-----" hebben.
  9. Klik op de blauwe knop Uploaden.
  10. Op de pagina Certificaat bewerken ga je naar de sectie SSL inschakelen voor de volgende aangepaste domeinen.
  11. Vink de vakjes voor de domeinen aan die je beveiligd met je certificaat.
  12. Klik op de blauwe knop Opslaan bovenaan de pagina om de SSL-installatie af te ronden.

Volgende stappen

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.