Groepsagenda's ontbreken na migratie van Workspace Email naar Microsoft 365

Wanneer we je verplaatsen van Workspace Email naar Microsoft 365, wordt je persoonlijke agenda voor je verplaatst naar Microsoft 365, maar je moet je groepsagenda's verplaatsen naar Microsoft 365. Exporteer en importeer eerst je groepsagenda's in Microsoft 365, en deel ze vervolgens met gebruikers.

Waarschuwing: je kunt je gedurende 14 dagen aanmelden bij je Workspace Email- of Agenda -account nadat je account is gemigreerd naar Microsoft 365. Wanneer je Workspace Email -account na 14 dagen wordt gesloten, heb je niet langer toegang tot je groepsagenda's in Workspace Email.

Opmerking: je groepsagenda kan tot 60 dagen worden hersteld nadat deze uit je account is verwijderd.

Exporteer en importeer je agenda

Exporteer je groepsagenda ('s) vanuit de online agenda en importeer ze vervolgens in Outlook op het web in Microsoft 365.

Opmerking: als je je groepsagenda ('s) exporteert, worden evenementen van de afgelopen 12 maanden en alle toekomstige evenementen weergegeven. Gebeurtenisbijlagen worden niet ondersteund bij het exporteren en importeren van agenda's.

Exporteer je groepsagenda ('s) in de online agenda

1. Ga naar je Calendar door naar onlinegroupcalendar.com te gaan of vanuit je Workspace Webmail -account door de knop Agenda te selecteren.
  2. Selecteer Agenda > Instellingen > Importeren/exporteren .
  3. aanmeldingspagina
  4. Selecteer onder Acties hetpictogram exporteren exporteer pictogram voor de agenda die je wilt exporteren. Je browser wordt geopend of je wordt gevraagd om het .ics -bestand op te slaan. Je moet weten waar het bestand zich bevindt om het in Outlook op het web te importeren.
  5. selecteer het pictogram exporteren

Importeer je agenda in Outlook op het web

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Agenda in het pictogram aan de linkerkant.
  3. selecteer agenda
  4. Selecteer Agenda toevoegen .
  5. selecteer agenda toevoegen
  6. Selecteer Lege agenda maken .
  7. maak een lege agenda
  8. Voer een agendanaam in en selecteer vervolgens Opslaan . Je kunt het later met anderen delen.
  9. Selecteer Uploaden vanuit bestand .
  10. maak een lege agenda
  11. Selecteer Bladeren en kies het .ics -bestand dat je hebt opgeslagen in Online agenda.
  12. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Selecteer een agenda de agenda die je hebt gemaakt.
  13. >vervolgkeuzemenu agenda
  14. Selecteer Importeren .

Deel je agenda in Outlook op het web

Deel je agenda door een uitnodiging te sturen die je gebruikers kunnen accepteren, of laat anderen zich abonneren op je agenda door ze een link te geven.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Agenda in het pictogram aan de linkerkant.
  3. selecteer agenda
  4. Selecteer hetdrie puntjes pictogram het pictogram met de drie stippen naast de agenda die je wilt delen en selecteer vervolgens Delen en machtigingen .
  5. selecteer delen en machtigingen
  6. Voer de e -mailadressen binnen je organisatie in waarmee je de agenda wilt delen.
  7. adressen invoeren
  8. Selecteer in de vervolgkeuzelijst een van de volgende weergavetoegangsniveaus:
    • Kan zien wanneer ik bezig ben
    • Kan titels en locaties bekijken
    • Kan alle details bekijken
  9. Selecteer Delen om een e -mailuitnodiging voor deze agenda te verzenden. Gebruikers met wie je de agenda hebt gedeeld, moeten de uitnodiging accepteren om de agenda te bekijken.
  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Agenda in het pictogram aan de linkerkant.
  3. selecteer agenda
  4. Selecteer het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek.
  5. selecteer het tandwielpictogram
  6. Selecteer Alle Outlook -instellingen weergeven .
  7. selecteer Outlook -instellingen weergeven
  8. Selecteer in Agenda Gedeelde agenda's .
  9. Gebruik onder Agenda publiceren de vervolgkeuzelijst om een agenda te selecteren.
  10. selecteer het vervolgkeuzemenu voor de agenda
  11. Kies in de vervolgkeuzelijst Rechten selecteren een van de volgende opties:
    • Kan zien wanneer ik bezig ben
    • Kan titels en locaties bekijken
    • Kan alle details bekijken
  12. Klik op Publiceren.
  13. Kopieer de Calendar -link voor HTML of ICS om de agenda met gebruikers te delen:
    • HTML : Kopieer deze link als je wilt dat ontvangers de agenda in een browser bekijken.
    • ICS : Kopieer deze link als je wilt dat ontvangers zich abonneren op de agenda.