Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Google Chrome: wis je cache

Als je problemen ondervindt bij het weergeven van je website, kun je proberen je cache te wissen en vervolgens je site opnieuw te bezoeken.

1. Selecteer hetPictogram van drie verticale stippen Pas het Google Chrome -menu aan en beheer het.
  2. Selecteer Geschiedenis en vervolgens opnieuw Geschiedenis.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen .
  4. Selecteer Altijd in de lijst Tijdsbereik .
  5. Selecteer Afbeeldingen en bestanden in cache .
  6. Opmerking: het selecteren van cookies en andere sitegegevens kan ook helpen bij het oplossen van sommige problemen, maar als je je cookies verwijdert, worden ook wachtwoorden verwijderd die zijn opgeslagen in je browser.

7. Selecteer Gegevens wissen .
    selecteer alleen cache

Verwante stap

• Probeer je website opnieuw te bekijken.