Websites + Marketing Help

Google AdSense toevoegen aan mijn website

Google AdSense past tekst en de weergave van advertenties aan op je site op basis van je content en bezoekers en betaalt je voor advertentieruimte op je site. Ga voor meer informatie naar https://support.google.com en selecteer AdSense.

Opmerking:Alleen klanten in de Verenigde Staten met een standaard, premium of Handel-abonnement kunnen Google AdSense toevoegen (abonnementen en prijzen vergelijken .)

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor Een blog gebruiken voor je bedrijf.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen en dan Google AdSense.
  5. Heb je nog geen AdSense-account? Gebruik dan de link om je te registreren voor Google AdSense. Of open een nieuw tabblad en zoek en kopieer je AdSense-script. (Gebruik de link naar het help-artikel van Google als je hulp nodig hebt om de AdSense-code te vinden.)
  6. Plak de code hier in het vak AdSense-script. Hier schakel je ook ads.txt of app-ads.txt in en voer je de bestandsinformatie in. (Zie het help-artikel van Google als je hulp nodig hebt om voor je site ads.txt-bestand te maken.)
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Het kan tot 48 uur duren voordat advertenties worden weergegeven nadat Google je website heeft goedgekeurd.
  8. Opmerking: denk erom dat bezoekers van je site de advertenties wellicht niet kunnen zien als hun webbrowser een ad blocker gebruikt.