Help

Websites + Marketing Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Google AdSense toevoegen aan mijn website

Als je een ... hebt Standaard-, Premium- of e-commerceplan (alleen VS) , kunt u Google AdSense aan uw website toevoegen. AdSense koppelt tekst- en display-advertenties aan uw site op basis van uw inhoud en bezoekers, en betaalt u voor advertentieruimte op uw site. Bezoek voor meer info https://support.google.com en klik AdSense .

Opmerking: om je voor Google AdSense te registreren, heb je een Google-account nodig. De functie is alleen beschikbaar voor klanten in de VS.

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
 3. Klik Site bewerken , selecteer Instellingen en klik vervolgens op Display-advertenties .
  meld u aan voor Google AdSense
 4. Als je nog geen AdSense-account hebt, klik je op Registreren voor Google AdSense en volg je de instructies om een account in te stellen.

  Als je al een AdSense-account hebt, klik je op Help me met het vinden van mijn AdSense-code en volg vervolgens de instructies voor Je advertentiecode achterhalen en kopiëren.

 5. Als u wordt gevraagd om een blok HTML-code te kopiëren en te plakken, klikt u op KOPIE CODE .
  klik op kopieer code
 6. Plak de code op je website in het vakje AdSense-script.
 7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Het kan tot 48 uur duren voordat advertenties worden weergegeven nadat Google je website heeft goedgekeurd.

  Opmerking: denk erom dat bezoekers van je site de advertenties wellicht niet kunnen zien als hun webbrowser een ad blocker gebruikt.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.