Webbouwer Help

Google AdSense toevoegen aan mijn website

Als je een standaard-, premium- of e -commerce -abonnement hebt (alleen in de VS) , kun je Google AdSense aan je website toevoegen. AdSense koppelt tekst- en weergaveadvertenties aan je site op basis van je inhoud en bezoekers, en betaalt je voor advertentieruimte op je site. Ga voor meer informatie naarhttps://support.google.com en klik op AdSense .

Opmerking: om je voor Google AdSense te registreren, heb je een Google-account nodig. De functie is alleen beschikbaar voor klanten in de VS.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken, selecteer Instellingen en klik vervolgens op Advertenties weergeven.
    aanmelden bij google AdSense
  4. Als je nog geen AdSense-account hebt, klik je op Registreren voor Google AdSense en volg je de instructies om een account in te stellen.

Als je al een AdSense-account hebt, klik je op Help me met het vinden van mijn AdSense-code en volg vervolgens de instructies voor Je advertentiecode achterhalen en kopiëren.

5. Als je gevraagd wordt om een blok met HTML-code te kopiëren en plakken, klik je op CODE KOPIËREN.
    klik op code kopiëren
  6. Plak de code op je website in het vakje AdSense-script.
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Het kan tot 48 uur duren voordat advertenties worden weergegeven nadat Google je website heeft goedgekeurd.

Opmerking: denk erom dat bezoekers van je site de advertenties wellicht niet kunnen zien als hun webbrowser een ad blocker gebruikt.