Google AdSense toevoegen aan mijn website

Als je een Business-, Business Plus-, of eCommerce-pakket (alleen VS) hebt , kun je Google AdSense aan je website toevoegen. AdSense past tekst en de weergave van advertenties aan op je site op basis van je content en bezoekers en betaalt je voor advertentieruimte op je site. Ga voor meer informatie naar https://support.google.com en klik op AdSense.

Opmerking: om je voor Google AdSense te registreren, heb je een Google-account nodig.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Grootte bewerken, selecteer Website-instellingen en klik op Advertenties weergeven.
    aanmelden bij google AdSense
  3. Als je nog geen AdSense-account hebt, klik je op Registreren voor Google AdSense en volg je de instructies om een account in te stellen.

Als je al een AdSense-account hebt, klik je op Help me met het vinden van mijn AdSense-code en volg vervolgens de instructies voor Je advertentiecode achterhalen en kopiëren.

4. Als je gevraagd wordt om een blok met HTML-code te kopiëren en plakken, klik je op CODE KOPIËREN.
    klik op code kopiëren
  5. Plak de code op je website in het vakje AdSense-script.
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Het kan tot 48 uur duren voordat advertenties worden weergegeven nadat Google je website heeft goedgekeurd.

Opmerking: denk erom dat bezoekers van je site de advertenties wellicht niet kunnen zien als hun webbrowser een ad blocker gebruikt.