Webbouwer Help

GoFundMe toevoegen aan mijn site

Fundraisers en crowdfunding zijn een geweldige manier om geld in te zamelen. Of je nu een nieuw bedrijfsidee uittest, een doel steunt of om financiële steun vraagt. En een bijkomend voordeel is dat donaties aan een non-profit soms belastingaftrekbaar zijn.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op het Dashboard Website > Website bewerken.
  4. Ga naar de plek waar je je fundraiser wilt toevoegen en voeg een sectie toe.
  5. Zoek de sectie Fundraising of gebruik de zoekbalk, kies de lay-out die je wilt en pas de inhoud aan in de sectie.
  6. Selecteer Een GoFundMe starten door de link te gebruiken. Op de GoFundMe-site volg je de stappen om je account in te stellen en maak je een fundraising-pagina aan.
  7. Als je GoFundMe-pagina klaar is, selecteer je Delen en kopieer je de link.
    Schermafbeelding van de knop Delen in GoFundMe
  8. Plak de URL op je GoDaddy-site in het veld Fundraising-pagina.
  9. Selecteer Aanvraag voor noodfonds, deze optie verschijnt pas nadat je je GoFundMe-paginalink hebt ingevoerd. GoDaddy werkt samen met GoFundMe om een Ondersteuningsfonds voor kleine bedrijven aan te bieden. GoFundMe looft een toelage uit van $ 500 voor kleine bedrijven die in aanmerking komen en ten minste $ 500 inzamelen. Je moet het GoFundMe-toekenningsformulier invullen om in aanmerking te komen voor de toelage.
    Schermafbeelding van de Fundraising-paginalink in GoDaddy
  10. Publiceer je site zodat iedereen je wijzigingen kan zien.