Websites + Marketing Help

GoFundMe toevoegen aan mijn site

Fundraisers en crowdfunding zijn een geweldige manier om geld in te zamelen. Of je nu een nieuw bedrijfsidee uittest, een doel steunt of om financiële steun vraagt. En een bijkomend voordeel is dat donaties aan een non-profit soms belastingaftrekbaar zijn.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Website en vervolgens Website bewerken.
  4. Ga naar de plek waar je je fundraiser wilt toevoegen en voeg een sectie toe.
  5. Zoek de sectie Fundraising of gebruik de zoekbalk, kies de lay-out die je wilt en pas de inhoud aan in de sectie.
  6. Selecteer Een GoFundMe starten door de link te gebruiken. Op de GoFundMe-site volg je de stappen om je account in te stellen en maak je een fundraising-pagina aan.
  7. Als je GoFundMe-pagina klaar is, selecteer je Delen en kopieer je de link.
    Schermafbeelding van de knop Delen in GoFundMe
  8. Plak de URL op je GoDaddy-site in het veld Fundraising-pagina.
  9. Publiceer je site zodat iedereen je wijzigingen kan zien.