Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

GoDaddy SOC of SSAE 16 -naleving

GoDaddy wordt momenteel niet gecontroleerd op naleving van SOC of SSAE 16.

Wat is een SOC- of SSAE 16 -nalevingsrapport?

Een nalevingsrapport voor Service Organization Controls (SOC) of Statement on Standards for Attest Engagements (SSAE) 16 wordt uitgegeven door een onafhankelijke auditor op basis van principes die zijn opgesteld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) en waarmee wordt gecontroleerd of de activiteiten van een serviceorganisatie voldoen aan bepaalde criteria. In dit geval wordt GoDaddy beschouwd als de serviceorganisatie voor onze hostingklanten.

Biedt GoDaddy producten aan die ik kan gebruiken om aan mijn nalevingsbehoeften te voldoen?

GoDaddy biedt WebTrust -gecertificeerde SSL -producten , PCI -gecertificeerde online betalingsproducten en HIPAA -compatibele producten .

Wat kun je me vertellen over de hostingproducten die hierboven niet zijn vermeld?

GoDaddy zet zich in om onze hostingklanten te ondersteunen met volwassen processen en een robuuste ondersteunende infrastructuur. Als je wilt, kun je een beschrijving bekijken van de systemen die onze hostingservices ondersteunen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.