GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

GoDaddy Auctions® bieder verificatieproces

Het biederverificatieproces van GoDaddy beschermt zowel kopers als verkopers tegen frauduleuze veilingactiviteiten. Bieden op domeinen of het aanbieden van domeinen te koop kan onmiddellijk worden gestart na het kopen van een GoDaddy Auctions® -lidmaatschap , maar je bent beperkt tot het plaatsen van 2 biedingen op een bepaald moment of het plaatsen van een totaal van $ 1500 aan biedingen.

Er zijn drie veilingen waarvoor verificatie vereist is:

 • Voordelig geprijsd : Opnieuw verworven domeinnamen worden geveild.
 • Verlopen veilingen : Verlopen domeinnamen worden geveild.
 • 7-daagse veilingen : domeinnamen die door andere verkopers in een traditionele veiling worden vermeld.

Verificatie van bieders is vereist als je de biedingslimieten moet overschrijden, maar niet vereist als je alleen domeinen verkoopt of koopt met de opties “Nu kopen” of “Een bod doen” onder de limiet van $ 1500.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteer Instellingen .
  veilingen-instellingen
 3. Selecteer op het tabblad Algemeen onder Accountstatus de optie PayPal -gegevens invoeren .
 4. Voer je voornaam, achternaam en PayPal -e -mailadres in (zoals deze worden weergegeven in je PayPal -account) en selecteer Verzenden . Het PayPal -account moet 100% geverifieerd zijn volgens PayPal -normen .
 5. GoDaddy stuurt je een e-mail ter bevestiging van je PayPal-adres of waarin staat dat je PayPal-contactgegevens niet geldig zijn en opnieuw moeten worden ingevoerd. Neem contact op met PayPal om eventuele problemen op te lossen.
 6. Selecteer de beveiligde link in de bevestigingsmail om de verificatie te voltooien.

Een PayPal -account is alleen vereist voor biederverificatie en kan alleen worden gebruikt om één GoDaddy -account te verifiëren. Je kunt de betaalmethode van je keuze gebruiken bij het kopen van een domein.

Verwante stappen

Meer informatie

 • Bewerk de accountinstellingen van je GoDaddy Auctions®
 • Stel mijn tweestapsverificatie in voor de beste beveiliging van je domeinen en account.