WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bouw mijn WordPress -site

Miljoenen websites draaien op WordPress omdat het veelzijdig, krachtig en gebruiksvriendelijk is. Laten we je WordPress -site aan de praat krijgen.

Opmerking: als je hostingabonnement niet met WordPress wordt geleverd, moet je eerst WordPress installeren.

1: Kies een WordPress -thema

Thema's bepalen het algemene uiterlijk van je site, zoals lettertypen en kleuren, en ze hebben verschillende functies. Kies uit duizenden gratis en premium thema's om er een te vinden die je visuele identiteit afstemt op je merk.

2: Voeg pagina's toe aan je site

Als je site goed is georganiseerd, kunnen bezoekers er intuïtiever doorheen bladeren. Plan van tevoren een overzicht van je site en groepeer vergelijkbare informatie op dezelfde pagina. Je kunt bijvoorbeeld de pagina's Startpagina, Over ons, Contactpersoon en Galerij toevoegen, om er maar een paar te noemen.

3: Voeg inhoud toe aan je pagina

Het toevoegen van relevante inhoud helpt bij het opbouwen van vertrouwen omdat sitebezoekers je merk beter leren kennen. Nadat je al je pagina's hebt toegevoegd, is het tijd om je bedrijf te beschrijven. Bouw elke pagina op met tekst, afbeeldingen, getuigenissen en andere soorten inhoud die geschikt zijn voor die pagina.

4: Kies je startpagina

De eerste indruk is belangrijk. Je startpagina wordt standaard weergegeven wanneer iemand je site bezoekt, dus je belangrijkste informatie hoort hier te staan.

5: Pagina's toevoegen aan het navigatiemenu

Help je bezoekers je site te verkennen en snel te schakelen tussen pagina's door ze toe te voegen aan je navigatiemenu.