Ontvang een SSL -certificaat

ALTEXT

Beveilig je website
Wachtwoorden en 2SV | Back -up en herstel
SSL | Firewall | Bewaken en scannen
Veilige betalingen | CMS -updates

Wat is het?

Bij normaal HTTP -websiteverkeer kan iedereen op internet mogelijk alles zien wat de bezoekers van je site doen. Als je een SSL -certificaat hebt om het verkeer van je site te versleutelen en er staat een klein vergrendelingspictogram naast je URL in de browser, kunnen je bezoekers je site perfect zien, maar ziet iedereen die afluistert een warboel.

Waarom heb ik het nodig?

• Bezoekers voelen zich veilig in de wetenschap dat wat ze bekijken en alle persoonlijke informatie die ze met je site delen, niet door anderen kan worden gezien.
  • Wetten die persoonlijke informatie beschermen en de meeste e -commerce betalingsbedrijven vereisen SSL -codering.
  • Je wilt niet dat je bezoekers gewond raken omdat hun persoonlijke informatie is gestolen tijdens hun bezoek aan je site.
  • Het kan helpen bij SEO.
  • Als je SSL niet correct is geïnstalleerd, geven browsers een waarschuwing weer dat je site niet kan worden vertrouwd en wordt voorkomen dat mensen je site bezoeken.

Wat moet ik doen?

Het kopen van een SSL -certificaat is eenvoudig, maar het kan een uitdaging zijn om er zelf een te installeren. Bekijk de bronnen die beschikbaar zijn voor de hosting van je site.

Websites + Marketing

Goed gedaan! Je beschermt jezelf en je bezoekers al. Je site heeft een SSL -certificaat en wij beheren het voor je.

WordPress en andere contentmanagementsystemen

Je kunt een SSL -certificaat aanschaffen en zelf installeren of een beheerde SSL -service aanschaffen.

Als je het alleen doet, moet je de SSL aanschaffen en vervolgens:

• Doorloop het proces voor het aanvragen, verifiëren, downloaden, installeren, omleiden van HTTP -verkeer en het controleren van je SSL -certificaatinstallatie.
  • Los eventuele problemen op die zich voordoen.
  • Onthoud elk jaar dat je het certificaat moet verlengen en het installatieproces opnieuw moet doorlopen.

Als je besluit om het alleen te doen, of als je je SSL bij een ander bedrijf hebt gekocht, bekijk dan eensMijn SSL-certificaat aanvragen en lezen hoe ik dit kan installeren (begin hier als SSL-certificaten nieuw voor je zijn) .