Genereer een API -sleutel om Sucuri -auditlogboeken te beschermen

Koppel je website aan de Sucuri -service door een gratis API -sleutel te genereren. Op die manier kun je voorkomen dat kwaadwillende bezoekers de Sucuri -controlelogboeken verwijderen.

Verplicht: Je moet de Sucuri Security -plug -in installeren voordat je deze stappen volgt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Sucuri-beveiliging > Instellingen .
  3. Selecteer API -sleutel genereren in het menu bovenaan.
  4. Optioneel: als je meer dan één admin-gebruiker hebt, kies je een primair e-mailadres in het veld E-MAIL.
  5. Selecteer de vakjes Servicevoorwaarden en Privacybeleid en selecteer vervolgens Verzenden .

Volgende stappen

Bescherm je website verder door de andere Sucuri -beveiligingsopties te activeren: