Accountbeheer Help

Gemachtigden uitnodigen voor toegang tot mijn GoDaddy account

Je kunt gemachtigden (zoals je webontwerper of ontwikkelaar) uitnodigen voor toegang tot de GoDaddy producten in je account. Gemachtigden kunnen je producten openen en gebruiken, maar kunnen geen accountinformatie, zoals je betaalmethoden en wachtwoorden, bekijken of wijzigen.

Opmerking: voordat je gemachtigden uitnodigden voor toegang tot je account, is het een goed idee om meer te weten te komen over de toegangsniveaus die je aan hen kunt toewijzen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op dit pictogram rechts bovenin:
    klik op het pictogram persoon
  3. Klik op Accountinstellingen.
    klik op Accountinstellingen
  4. Klik op Toegang gemachtigde.
  5. Klik in het gedeelte Mensen met toegang tot mijn account op Toegang verlenen.
  6. Voer de naam en het e-mailadres in van de persoon die je uitnodigt.
  7. Selecteer een van de toegangsniveaus. Als je niet zeker weet wat dit betekent, bekijk dan onze uitleg van toegangsniveaus.
  8. Klik op Uitnodigen. Wij sturen deze persoon een e-mailuitnodiging voor toegang tot je account. Wanneer de persoon de uitnodiging accepteert, laten we je dat weten. Dat is alles!

Volgende stappen

Meer informatie

• Om je uitnodiging te accepteren, moet je gemachtigde beschikken over een GoDaddy account. Wanneer gemachtigden een uitnodiging accepteren zonder een account, wordt hen gevraagd een account aan te maken.
  • Uitstaande uitnodigingen aan gemachtigden kunnen niet worden geannuleerd en verlopen automatisch als ze niet binnen 48-72 uur worden geaccepteerd.
  • Ben jij een webdesigner of ontwikkelaar die toegang nodig heeft tot het account van een ander? Dan kan je om toegang vragen bij de accounteigenaar.