Help

Accountbeheer Help

Geef anderen toegang tot mijn GoDaddy-account

Je kan een andere persoon toegang geven tot je COMPANY_ANAME-account zoals je webdesigner of ontwikkelaar, zonder dat je je wachtwoord of betaalgegevens met die persoon hoeft te delen. Deze gemachtigden kunnen ook voor jouw account producten aankopen, mits je ze daarvoor machtigt.

Ben jij een webdesigner of ontwikkelaar die toegang nodig heeft tot het account van een ander? Dan kan je om toegang vragen bij de accounteigenaar.

Dit artikel gaat er van uit dat jij de eigenaar bent van het account. Gemachtigden moeten over een GoDaddy-account beschikken om de uitnodiging voor toegang tot je account te kunnen accepteren. Na het accepteren van je uitnodiging, wordt ze gevraagd in te loggen of een account aan te maken, indien ze dit nog niet hebben.

 1. Klik nadat je je hebt aangemeld bij je account op Accountinstellingen en klik op Toegang voor gemachtigden.
 2. Klik in het gedeelte Mensen met toegang tot mijn account op Toegang verlenen.
 3. Vul de volgende velden in:

  Veld Wat te doen ...
  Naam Vul de naam in van de persoon die je toegang wilt geven. Deze naam verschijnt op de e-mailuitnodiging die deze persoon zal ontvangen en in de lijst met mensen die toegang hebben tot je account.
  E-mail Vul het e-mailadres in van die persoon. Dit hoeft niet het e-mailadres te zijn voor zijn/haar GoDaddy-account, maar dit account hebben ze wel nodig om de uitnodiging te kunnen accepteren. Wanneer gemachtigden een uitnodiging accepteren zonder een COMPANY-NAME-account, wordt hen gevraagd een account aan te maken.
  Toegangsniveaus Selecteer het gewenste toegangsniveau voor deze gemachtigde. Voor meer informatie over wat de gemachtigde hiermee kan (of niet kan) doen, raadpleeg je Toegang delegeren: machtigingsniveaus.
 4. Klik op Uitnodigen.

Wij sturen deze persoon een e-mailuitnodiging voor toegang tot je account. Wanneer de persoon de uitnodiging accepteert, laten we je dat weten. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.