Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een sectie Online afspraken toe

Met online afspraken kunnen je klanten tijd bij je reserveren of zich aanmelden voor je evenementen. Vermeld meerdere services, welke tijden beschikbaar zijn, stel een prijs in voor elke service en beslis of klanten persoonlijk op het moment van service.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waarvoor je je lijst met afspraken of services wilt toevoegen waarvoor mensen zich kunnen aanmelden en voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar de sectie Afspraken en services en selecteer Toevoegen . Als je Afspraken en services niet in de lijst ziet staan, heb je het al ergens anders op je site toegevoegd.
  6. Opmerking: er is slechts één sectie Online afspraken toegestaan op de hele site. Als er al een sectie Online afspraken bestaat op je site, ga je erheen en verplaats je deze naar de pagina en locatie waar je deze wilt hebben.
  7. Pas de instellingen van de sectie aan, zoals de lay -out, accentkleur, titel of de knop om een afspraak te maken.
  8. Om naar je afsprakendashboard te gaan, selecteer je Ga naar Beheerder . Je vindt hier handige tips voor wat je vervolgens moet doen, vooral als je voor het eerst afspraken maakt.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Je kunt de sectie ook verwijderen en op elk moment opnieuw toevoegen. Als je de sectie Online afspraken verwijdert, wordt er GEEN afspraak of service -informatie verwijderd. Al die informatie wordt beheerd vanuit je dashboard.

Opmerking: Als services niet worden weergegeven in het gedeelte met afspraken na het publiceren van je website, werk dan je bedrijfsinformatie bij. Selecteer op je dashboard Afspraken en selecteer vervolgens onder Instellingen Zakelijk .

Volgende stap