Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gedeelte Online afspraken toevoegen

Online afspraken stellen je klanten in staat om tijd bij jou of je evenementen te boeken. Vermeld meerdere services, welke tijden beschikbaar zijn, stel een prijs in voor elke service en bepaal of klanten van tevoren online betalen of persoonlijk op het moment van service.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
 3. Als je je website nog niet hebt geopend, selecteer je Website en vervolgens Site bewerken in het menu.
 4. Ga naar de pagina waar je je online afspraak wilt toevoegen en selecteer + of Sectie toevoegen .
  Klik op de plusknop
 5. Selecteer Afspraken en services in de lijst die verschijnt (of gebruik het zoekveld) en kies een lay -out door Toevoegen te selecteren. Als je Afspraken en services niet in de lijst ziet, heb je het al toegevoegd aan je site.

  Opmerking: er is slechts één sectie Online afspraken toegestaan op de hele site. Als er al een sectie Online afspraken bestaat op je site, ga je daarheen en verplaats je deze naar de pagina en locatie waar je deze wilt hebben.

  Je kunt de sectie ook verwijderen en deze op elk gewenst moment opnieuw toevoegen. Als je de sectie Online afspraken verwijdert, wordt er GEEN afspraak of service -informatie verwijderd.


  klik op Afspraken en services in de lijst
 6. Pas de instellingen aan, zoals de kleur, titel of de knop om een afspraak te maken. Alle wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch opgeslagen.
  vul online afsprakenvelden in
 7. Selecteer Afspraken beheren om naar je afsprakendashboard te gaan. Je vindt hier handige tips voor wat je vervolgens moet doen, vooral als je voor het eerst afspraken maakt.
 8. Selecteer Voorbeeld als je de wijzigingen wilt zien voordat ze live gaan, en Site publiceren of Publiceren als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.