Help

Websites + Marketing Help

Gedeelte Online afspraken toevoegen

Met de functie Online afspraken kun je specificeren wanneer je services beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen je klanten eenvoudig rechtstreeks op je website een afspraak maken. Je kunt meerdere services vermelden, een prijs voor iedere service instellen en besluiten of klanten vooraf moeten betalen ,of als de service geleverd is.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor Business Plus of eCommerce klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Klanten in die landen kunnen op elk moment upgraden naar een van deze abonnementen.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
 2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
 3. Klik op de plusknop om een sectie aan je pagina toe te voegen.
  Klik op de plusknop
 4. Klik op Afspraken in het venster Gedeelte toevoegen en er wordt kort weergegeven dat er een Gedeelte is toegevoegd.
  klik op het venster Afspraken
 5. Klik vervolgens op het venster Online afspraken om de instellingen aan te passen.
  klik op online afspraken
 6. Voer een nieuwe Titel in als je niet de standaard Online afspraken wilt gebruiken.
  klik op afspraken beheren
 7. Klik op Afspraken beheren om het venster Afspraken plannen te openen en klik vervolgens op Instellen starten.
 8. Stel je Tijdzone in, schakel dagen uit dat je geen services kunt leveren, stel openings- en sluitingstijden in voor de andere dagen en klik vervolgens op Volgende.
  zone en uren instellen
 9. Gebruik het venster Services om een service aan te maken met de prijs, duur, optionele beschrijving en locatie. Als je klaar bent, klik je op Opslaan.
 10. Klik op Service toevoegen en herhaal stap 10 om alle services die je biedt aan te maken. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
  services toevoegen

  Opmerking: als je een service op $ 0,00 laat staan, worden er geen kosten bij de klant in rekening gebracht, zelfs niet als je hebt aangegeven dat er vooraf betaald moet worden.

 11. Vul de velden Opmerkingen en Adres in. In het veld Opmerkingen kun je een waarschuwing ontvangen als je nieuwe afspraken hebt. In het veld Adres kan je klant zien wat je locatie is. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
 12. Gebruik het venster Betaalinstellingen om te selecteren hoe je betaald wilt worden. Klik op Volgende.
  betalingsmethode kiezen

  Opmerking: je moet een Square-account maken als je de optie Volledige betaling vooraf vereisen kiest.

 13. Klik in het venster Alles ingesteld, publiceer je website op Een voorbeeld van je site bekijken en publiceren als je er klaar voor bent om afspraken met klanten te maken. Of klik op Je agenda synchroniseren als je afspraken met klanten wilt bekijken in je persoonlijke agenda.
  Alles ingesteld

  Opmerking: vanaf nu kun je instellingen met betrekking tot afspraken wijzigen door op Openen te klikken in het venster Afspraken. Kies vervolgens Beschikbaarheid, Bedrijfsgegevens, Betalingen afspraken of Agenda synchroniseren in het menu Instellingen.
  klik op menu Instellingen

Volgende stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.