Gebruikers beheren in WordPress

WordPress wijst ieder bericht toe aan een gebruiker. In het menu Gebruikers in WordPress, kun je de gebruikers van je site toevoegen, wijzigen of verwijderen. Je kunt ook naar het scherm Mijn profiel in het gebruikers-menu gaan om je administrator-profiel te beheren.

Het menu Gebruikers bevat:

• Alle gebruikers — Wijzig of verwijder de gebruiker van je site.
  • Nieuwe toevoegen — Bewerk de gebruikers van je site.
  • Je profiel — Beheer je contactgegevens en stel je kleurthema en voorkeuren in.
  1. Meld je aan bij je WordPress-dashboard.
  2. Klik op Gebruikers in het hoofdmenu.
  3. Klik op de gebruikersnaam van het profiel dat je wilt beheren.
  4. Pas de persoonlijke instellingen voor deze gebruiker aan en klik vervolgens op Profiel bijwerken. Zie WordPress.org voor meer informatie over gebruikers.