Beheerde WordPress Help

Gebruik WP-CLI om je site te beheren

Je kunt je Beheerde WordPress-site beheren via de WordPress-opdrachtregelinterface (WP-CLI). Als je goed overweg kunt met opdrachtregelinterfaces, is dit een veel eenvoudigere manier om met WordPress te werken.

1. Open je Managed WordPress-site via SSH (meer info).

Opmerking: Voor Managed WordPress Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada), sla je de volgende stap over en ga je door met stap 3.

2. Breng wijzigingen aan je accounts html map aan met de volgende opdracht:
    cd html
  3. Voer de WP-CLI-toepassing uit met de volgende opdracht:
    wp

Zie de volledige lijst met WP-CLI-opdrachten die momenteel beschikbaar zijn.

Voorbeeld Opdrachten

ActieOpdracht
Update alle plug-inswp plug -in update -alle
Update alle thema'swp thema -update -alle
Herstel je databasewp db reparatie
Object en Varnish cache wissenwp wpaas cache flush