Beheerde WordPress Help

Gebruik WP-CLI om je site te beheren

Je kunt je beheerde WordPress-account beheren via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Als je bedreven bent met opdrachtregelinterfaces, kan dit een veel eenvoudigere manier zijn om WordPress te omzeilen.

1. Open je Beheerde WordPress-account via SSH (meer informatie).

Opmerking: Voor beheerde WordPress Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada), sla de volgende stap over en ga door met stap 3.

2. Breng wijzigingen aan je accounts html map aan met de volgende opdracht:
    cd html
  3. Voer de WP-CLI-toepassing uit met de volgende opdracht:
    wp

Je kunt een volledige lijst met opdrachten vinden op de WP-CLI-site

Voorbeeld Opdrachten

Actie Opdracht
Update alle plug-ins wp plug -in update -alle
Update alle thema's wp thema -update -alle
Herstel je database wp db reparatie
Object en Varnish cache wissen wp wpaas cache flush