Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik Vimeo -video's in Websites + Marketing

GoDaddy en Vimeo werken samen, zodat je je eigen video's rechtstreeks naar je Websites + Marketing -site kunt uploaden.

Selecteer voor meer informatie over ons partnerschap een vraag om het antwoord te zien:

Wat doet het partnerschap GoDaddy + Vimeo voor mij?

Je krijgt toegang tot een reeks videomarketingtools om je site er zo goed mogelijk uit te laten zien en te laten presteren. Inbegrepen bij je Websites + Marketing -abonnement, krijg je:

  • De mogelijkheid om eenvoudig video's te uploaden en deze rechtstreeks aan je website toe te voegen.
  • Toegang tot 5 GB video -opslag.
  • Toegang tot de privacyinstellingen van de videospeler en andere speleraanpassingen zoals logo's, merkkleuren en meer.
  • Robuuste video -analyse om je videoprestaties te volgen.

Zie de abonnementen en prijzen van Vimeo als je extra opslagruimte of geavanceerde aanpassingen nodig hebt.

Terug naar boven

Hoeveel kost het?

Voor de meeste van onze gebruikers zijn er geen extra kosten. Het is gratis inbegrepen in alle Websites + Marketing -sites.

De eerste drie video's die je uploadt (tot 5 GB in totaal) worden rechtstreeks aan je mediabibliotheek toegevoegd. Zodra je je GoDaddy- en Vimeo -accounts hebt gekoppeld, kun je je geüploade video's bewerken en configureren. Je kunt je video echter niet bewerken of configureren, tenzij je je GoDaddy- en Vimeo -accounts koppelt .

Je kunt op elk moment een nieuw Vimeo -account maken (gratis inbegrepen bij je Websites + Marketing -site), of je kunt verbinding maken met een bestaand Vimeo -account. Zodra je verbinding hebt gemaakt, kun je maximaal 10 video's per dag uploaden, maximaal 500 MB per week, met een maximum van 5 GB, afhankelijk van wat het eerst komt. Je kunt ook de instellingen van je videospeler bewerken of configureren.

Als je meer video's per week of meer video's in totaal moet uploaden, of als je geavanceerde aanpassingen wilt, kun je je Vimeo -account upgraden tegen extra kosten. Bekijk de abonnementen en prijzen van Vimeo voor extra gegevens tot 7 TB en geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om met een team aan je video's te werken, vragen in realtime te beantwoorden tijdens livestreaming en meer.

Terug naar boven

Hoe upload ik een video?

Voor de eerste drie video's upload je je video naar de koptekst van je site of naar een sectie die video toestaat . Je kunt ook een aangepaste video maken .

Je kunt op elk moment verbinding maken met Vimeo met je GoDaddy -account en vervolgens je video's uploaden zoals voorheen. Door je GoDaddy -account aan Vimeo te koppelen, kun je meer video's uploaden en de videospeler configureren.

Terug naar boven

Heb ik voor elke website een ander Vimeo -account nodig?

Nee. Al je media worden gedeeld tussen al je sites, of het nu gaat om afbeeldingen of video’s. Het houdt het ook eenvoudig voor je ... je hoeft je maar één keer aan te melden bij Vimeo met je GoDaddy -informatie.

Je kunt andere Vimeo -accounts hebben met andere aanmeldingen, maar je kunt Vimeo en GoDaddy maar één keer koppelen met je GoDaddy -account.

Als je meer dan één GoDaddy -account hebt, heeft elk GoDaddy -account een eigen Vimeo -account.

Terug naar boven

Hoe kunnen video's mijn bedrijf helpen?

Vooruitgang in technologie maakt video's zo eenvoudig en populair dat ze bijna verwacht worden. En niet voor niets: video is een geweldige manier om de aandacht van mensen te trekken en je merk te laten groeien.

We weten dat video kan helpen om je website beter te laten presteren door meer verkeer, betrokkenheid en conversies bij betalende klanten. We horen het van eigenaren van kleine bedrijven die ons vertellen hoe goed video belangrijke berichten genereert en hen in contact brengt met hun publiek.

We zijn ervan overtuigd dat een partnerschap tussen GoDaddy en Vimeo een geweldige overwinning voor je zal zijn, niet alleen omdat Vimeo toonaangevend is in de branche op het gebied van videokwaliteit, maar ook omdat Vimeo de tools biedt die je nodig hebt om de kracht van video volledig te benutten.

Terug naar boven