E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik kleuren van mijn website in mijn campagnestijl

Als je een aangepaste stijl wilt maken met de kleuren van je website, heb je een programma nodig dat je de hexadecimale code van die kleuren kan vertellen. Vervolgens gebruik je die hex -codes om de kleuren in je eigen, aangepaste stijl te wijzigen. Of je nu een Mac- of pc -gebruiker bent, er zijn gratis opties en ook software die je kunt kopen voor extra beveiliging en functionaliteit.

Voor Mac -gebruikers

Er is een ingebouwde functie die u kunt gebruiken, de zogenaamde digitale kleurenmeter .

1. Open de map Toepassingen in Finder.
  2. Scrol naar de map Hulpprogramma 's en open deze.
  3. Open digitale kleurenmeter .
  4. Stel het menu in op Weergeven in algemene RGB .
  5. Klik op het menu Weergeven.
  6. Selecteer Weergavewaarden en als hexadecimaal .
  7. Open je site in een browser en ga terug naar Digital Color Meter.
  8. Beweeg de muis over de kleur op je site.
  9. Voer shift+command+c in om de kleur als een hexadecimale code te kopiëren en plak deze ergens om deze te onthouden.
  10. Sla alle kleuren op die je wilt gebruiken en ga verder met de volgende stap .

Voor pc -gebruikers

Suggesties voor kleurenkiezers:

De Just Color Picker van Anny Studio
Iconico's ColorPic
GetColor van WinCatalog!

Instructies voor de Just Color Picker van Anny Studio:

1. Ga naar de downloadpagina en klik op Download gratis Just Color Picker 4.6 voor Windows (EXE, 32 en 64 bit, draagbaar) .
  2. Open de toepassing en voer deze uit.
  3. Klik op het HTML -menu en selecteer HEX .
  4. Open je site in een browser en ga terug naar Just Color Picker.
  5. Beweeg je muis over de gewenste kleur.
  6. Voer alt+x in om die kleur in de lijst aan de rechterkant te kopiëren.
  7. De hex -code is de 6 tekens na de Ox . Bewaar deze waarde ergens om hem te onthouden.
  8. Sla alle kleuren op die je wilt gebruiken en ga verder met de volgende stap.