VPS en dedicated servers (mijn servers) Help

Gebruik ik Mijn servers of Hosting Control Center?

Er zijn twee verschillende interfaces voor het beheren van onze servers:

• Mijn server is onze huidige beheerinterface
  • Hosting Control Panel is ons oudere systeem
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Raadpleeg de volgende tabel om te bepalen welke interface je server gebruikt. Doe dit op basis van de productbeschrijving die wordt weergegeven onder de naam van je server:
    Label Interface
    [Tier] Beheerde VPS [Operating system] Mijn server
    Virtual Private Server Mijn server
    [X]GB Dedicated server Mijn server
    Virtual Private Hosting [Operating system] Hosting Control Panel
    [Tier] Dedicated hosting [Operating System] Hosting Control Panel
    Dedicated server (maandelijks) Hosting Control Panel

Voorbeeldwaarden van [Tier] zijn:

• Waarde
  • Betaalbaar
  • Deluxe
  • Premium

[Operating System] wordt weergegeven als:

• Linux
  • Ramen