Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik een aangepaste domeinnaam

Je kunt een domeinnaam die je bezit gebruiken met de URL -verkorter van GoDaddy om korte merk -URL's te maken om te delen op sociale media.

  • Het domein dat je gebruikt, mag geen andere website hebben.
  • Als je maar één domeinnaam hebt (of de primaire domeinnaam van je bedrijf wilt opnemen), kun je de verkorter instellen voor een subdomein (zoals subdomein. Coolexample.com). Voor de beste resultaten raden we aan om een domeinnaam aan je shortener toe te wijzen.
Verplicht: Voordat je de verkorter kunt gebruiken met je aangepaste domein, moet je doorsturen instellen voor het aangepaste domein . Vervolgens kun je je aangepaste domein selecteren in de URL -verkorter.

Verwante stappen

Meer informatie

  • Je kunt altijd extra domeinnamen op onze site registreren .
  • Als de domeinnaam die je wilt gebruiken zich niet in hetzelfde GoDaddy -account bevindt, moet je de instellingen configureren. Klik voor die instructies op Help onder het veld Domeinnaam invoeren.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.