Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik een aangepast domein voor mijn reseller -webwinkel

Pas je webwinkel aan door je eigen domeinnaam weer te geven in de adresbalk van de webbrowser. De URL van je webwinkel kan bijvoorbeeld worden weergegeven als www.coolexample.com in plaats van de standaard secureserver.net -URL.

Opmerking: om veiligheidsredenen beperken we deze functie tot bepaalde pagina's van je webwinkel. Wanneer klanten beveiligde delen van je webwinkel betreden, wordt de standaard -URL weergegeven in plaats van je aangepaste domein.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Bedrijfsinformatie .
    Selecteer Bedrijfsinformatie
  3. Voer onder Instelling webwinkeldomein het standaard storefrontdomein van je voorkeur in.
    Voer Aangepast domein in
    • Als je een reseller -plug -in gebruikt voor je webwinkel, laat je unieke branding zien met een subdomein , zoals shop.coolexample.com.
    • Als je een standaard webwinkel hebt, raden we je aan om zowel een subdomein als een domein doorsturen in te stellen .
  4. Als de domeinnaam die je hebt ingevoerd in hetzelfde account is geregistreerd en onze naamservers gebruikt, moet je het vakje naast Ik beheer mijn DNS niet selecteren. We werken de DNS automatisch voor je bij.
    • Optioneel: Om een andere domeinnaam te gebruiken, selecteer je het vakje naast Ik beheer mijn DNS . Je moet de DNS CNAME van je domein bijwerken zodat deze naar cdrapplication.secureserver.net verwijst voordat we het kunnen verbinden met je webwinkel. Hier is hoe:
      • Voor domeinen die bij GoDaddy zijn geregistreerd: voeg een nieuw CNAME -record toe voor het subdomein dat je hierboven hebt ingevoerd en wijs de CNAME naar cdrapplication.secureserver.net.
      • Voor domeinen die buiten GoDaddy zijn geregistreerd: neem contact op met je webhost voor instructies over het bijwerken van je server.
  5. Voer een startpagina in , je voorkeursdomein voor de startpagina van je webwinkel.
    Voer de startpagina -URL in
  6. Selecteer Opslaan . Het kan tot 48 uur duren voordat je DNS -wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.