Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik de tool Statistieken vergelijken

In de rechterbovenhoek van de pagina Campagnes zie je de knop Vergelijken. Als je de effectiviteit van verschillende campagnetypen of andere verschillen tussen mailings zoals onderwerptitels wilt meten, gebruik dan Vergelijken om de gegevens te bekijken. Dit is een geweldige tool om te gebruiken voor alle A/B -tests die je wilt doen.

Statistieken vergelijken:

  1. Als je de campagnes wilt selecteren die je wilt vergelijken, vink je de vakjes aan naast de miniaturen in de rechterzijbalk van de pagina Campagnes.
  2. Klik op de knop Vergelijken.
  3. GoDaddy zet de statistieken voor alle geselecteerde campagnes in een staafdiagram op de volgende pagina.
  4. Je kunt alle statistieken van de mailing bekijken en zien hoe elke campagne zich verhoudt tot de andere. Kies gewoon de gewenste statistiek uit de tabbladen aan de onderkant van het staafdiagram.

Geschaalde weergave, procentuele weergave of cijferweergave

De standaardweergave is in Geschaalde weergave . Hiermee worden alle statistieken weergegeven die zijn geschaald naar 100%. Je kunt dus de soorten statistieken voor alle drie de campagnes gelijkelijk vergelijken, ongeacht of ze naar hetzelfde aantal mensen zijn verzonden.

Er zijn twee andere weergaven voor statistieken beschikbaar die je kunt gebruiken om de gegevens op verschillende manieren te segmenteren.

Je kunt bovenaan op de % -knop klikken om de statistieken te bekijken die worden weergegeven in de procentuele weergave . Deze weergave vergelijkt de percentages van alle statistieken met elkaar. Een campagne met een betrokkenheid van 100% overtreft dus andere vergeleken mailings, zelfs als deze naar het kleinste aantal contactpersonen is verzonden.

De knop Nee geeft de weergave Werkelijke nummer weer . Hier vergelijken we het daadwerkelijke aantal contactpersonen dat is bekeken, betrokken is geweest, is teruggestuurd, enz. Een campagne die naar de meeste mensen wordt verzonden, haalt dus de weergave in als de grootste balk in de grafiek.

Je kunt door alle tabbladen van de verschillende statistieken klikken om elk statistiektype tussen de campagnes te vergelijken: geaccepteerd, teruggestuurd, bekeken, betrokken, gedeeld, groei, doorsturen en gemarkeerd als spam.

Verwante onderwerpen:

Kun je alle soorten statistieken uitleggen?
Kan ik een lijst maken van statistieken?
Hoe bekijk ik statistieken voor slechts één mailing?
Wat is de onderdrukte lijst?


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.