SSL-certificaten Help

Gebruik de SSL -installatieservice

SSL-installatieservice is een eenmalige installatie. Het is ideaal voor klanten met bestaande SSL -certificaten die hulp nodig hebben bij het installeren en verwijderen van browserwaarschuwingen, maar die geen doorlopend certificaatbeheer willen of nodig hebben.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Selecteer SSL -certificaten en vervolgens Instellen naast de SSL -installatieservice die je activeert.
  3. Selecteer op de volgende pagina die wordt weergegeven, naast de kop die aangeeft hoeveel SSL -installatieservicepakketten je beschikbaar hebt, op Instellen .
  4. Selecteer Interne hosting of Externe hosting om aan te geven of je site wordt gehost bij GoDaddy of bij een externe hostingservice.
  5. Selecteer de optie die je scenario beschrijft:
    • Het certificaat is al geïnstalleerd : Kies deze optie wanneer je SSL -certificaat is geïnstalleerd voor hosting, maar je ziet een SSL -fout, een waarschuwing voor gemengde inhoud of de site wordt niet omgeleid naar HTTPS.
    • Het certificaat is geïntegreerd in hosting : Kies deze optie als je een Managed WordPress -abonnement gebruikt of als je cPanel AutoSSL (Deluxe en hoger) gebruikt.
    • Het certificaat wordt geselecteerd uit in aanmerking komende SSL -producten : Kies deze optie als je een SSL hebt die niet is geïnstalleerd voor hosting, niet is ingesteld of zich op een domein bevindt en je deze opnieuw wilt versleutelen naar een ander domein.
  6. Selecteer onder Je hostingproduct kiezen het gewenste hostingproduct en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Voer de domeinnaam voor het certificaat in en selecteer vervolgens Volgende .
  8. Ga akkoord met de termen die worden weergegeven door de juiste selectievakjes in te schakelen en vervolgens Activeren te selecteren.
Opmerking : door elk beschikbaar selectievakje te selecteren, schakel je GoDaddy in om wijzigingen aan te brengen aan je site, je SSL -certificaat aan te vragen en namens jou akkoord te gaan met de SSL -abonneeovereenkomst en de Certificaatservicesovereenkomst.

Als je Activeren selecteert, wordt er een ticket toegevoegd aan de ticketwachtrij, zodat we de SSL -installatie voor je kunnen controleren en voltooien.