Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik de herstelconsole voor mijn Gen 4 VPS

Gebruik de herstelconsole om weer toegang te krijgen tot je Generation 4 VPS als je per ongeluk buitengesloten bent geraakt door een nieuwe firewall of iptables -regel. Je hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server nodig om verbinding te maken met je server via SSH of Remote Desktop (RDC) .

Verplicht: Als poort 2224 is geblokkeerd, hebt u geen toegang tot de herstelconsole. Hier leest u hoe u die poort kunt deblokkeren .
  1. Meld je aan bij je GoDaddy -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Servers en selecteer vervolgens Beheren naast de server die je wilt gebruiken.
  3. Selecteer het vervolgkeuzemenu Serveracties en selecteer vervolgens Herstelconsole .

Zodra de herstelconsole is gestart op een nieuw tabblad, kunt u zich aanmelden bij uw server om wijzigingen aan te brengen.