Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik de herstelconsole voor mijn Gen 4 VPS

Gebruik de herstelconsole om weer toegang te krijgen tot je Generation 4 VPS als je per ongeluk buitengesloten bent geraakt door een nieuwe firewall of iptables -regel. Je hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server nodig om verbinding te maken met je server via SSH of Remote Desktop (RDC) .

Verplicht: Als poort 2224 is geblokkeerd, hebt u geen toegang tot de herstelconsole. Zo deblokkeer je die poort .
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 VPS die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. In de linker bovenhoek van het account Dashboard, selecteer Recovery Console.
    klik op herstelconsole
  4. Druk op Enter. Je kunt nu inloggen op je server om wijzigingen door te voeren.