WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik de foutopsporingsmodus om een WordPress -fout te herstellen

WordPress bevat een foutopsporingsmodus die je kunt inschakelen om gedetailleerdere foutmeldingen te geven, in plaats van de algemene interne serverfout 500. Het kan je ook helpen te begrijpen wat de oorzaak is van een lege witte pagina.

Waarschuwing: maak altijd een back -up van je site voordat je problemen oplost of wijzigingen aanbrengt.

Begin met het inschakelen van de foutopsporingsmodus voor je WordPress -site. Nadat je de foutopsporingsmodus hebt ingeschakeld, vergelijk je de fout op je site met de voorbeelden in de onderstaande tabel. Gebruik de koppeling (en) naast het foutvoorbeeld dat overeenkomt met de fout op je site om te zien hoe je het probleem kunt oplossen.

FoutvoorbeeldFouttype
www/wp-content /plugins/akismet/ akismet.php op regel 40Plugin -fout
www/wp-content /themes/twentynineteen/ functions.php op regel 58Themafout
www / wp-include / functions.php op regel 58
www / wp-admin / index.php op regel 15
Kernfout

Plugin -fout

Een plug -in die in strijd is met WordPress of een andere plug -in is een veelvoorkomende oorzaak van deze fouten. Als dat het geval is, wordt er vaak een plug -in weergegeven in het foutbericht.

Als je de naam van een van je plug -ins in het foutbericht ziet, schakel je die plug -in uit . Nadat je de plug -in (s) hebt uitgeschakeld, moet je je site opnieuw laden om te zien of de fout is verdwenen. Zo ja, werk dan de problematische plug -in bij naar de nieuwste versie .

Opmerking: Als je geen toegang hebt tot het WordPress -beheerdersdashboard, kun je je plug -ins uitschakelen via de database .

Als het bijwerken van de plug -in niet werkt, probeer dan het volgende:

  • Zoek naar je plug -in op wordpress.org en selecteer deze om de detailpagina voor die plug -in te openen. Selecteer vervolgens het tabblad Ondersteuning om de plug-in-specifieke forums te openen.
  • Bekijk de documentatie van de ontwikkelaar van de plug -in.
  • Bekijk de algemene WordPress -supportforums .

Themafout

Net als bij plug -ins kan een thema ook conflicteren met WordPress of plug -ins. Als dat gebeurt, vermeldt het foutbericht vaak de themanaam in het foutbericht.

Als je thema in het foutbericht wordt vermeld, moet je het wijzigen naar een van de standaard WordPress -thema's , zoals TwentyTwenty of TwentyTwentyOne .

Als je site zonder fout wordt geladen, kun je je normale thema bijwerken naar de nieuwste versie en dat thema vervolgens weer inschakelen.

Opmerking: als je geen toegang hebt tot het WordPress -beheerdersdashboard, kun je je thema wijzigen via de database .

Als het bijwerken van het thema niet werkt, probeer dan het volgende:

  • Zoek naar je thema op WordPress.org en selecteer het om de detailpagina voor dat thema te openen. Selecteer vervolgens de koppeling Thema -startpagina om de site voor de ontwikkelaar van dat thema te openen. Zoek op hun site naar specifieke ondersteuning voor dat thema.
  • Bekijk de algemene WordPress -supportforums .

Fout in WordPress -kernbestand

Als het foutbericht de map wp-admin of wp-include bevat , kan dit betekenen dat WordPress zelf het probleem is.

Begin met het bijwerken van WordPress naar de nieuwste versie . Als je geen toegang hebt tot het WordPress -beheerdersdashboard, update WordPress via FTP .

Als je site al de nieuwste versie gebruikt, upload je een nieuwe kopie van de kernbestanden. Je moet het downloaden van de dezelfde versie van WordPress uw site gebruikt en upload de wp-includes en wp-admin mappen om uw hosting account. Kies ervoor om de bestaande bestanden te overschrijven.

Opmerking: deze stappen zijn niet van toepassing op Beheerde WordPress -accounts, aangezien de versie en kernbestanden worden beheerd door het product.

Als het bijwerken van deze stappen niet werkt, bekijk dan de WordPress -supportforums .

Waarschuwing: Schakel de foutopsporingsmodus uit als je klaar bent met het oplossen van problemen. Als de foutopsporingsmodus is ingeschakeld, kan dit leiden tot beveiligingsproblemen voor je site.

Verwante stappen