E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik aangepaste HTML om een campagne te maken

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

GoDaddy Email Marketing biedt een aangepaste HTML -samensteller. Dit kan worden gebruikt om volledig aangepaste e -mails te maken met behulp van onbewerkte HTML -code. De samenstellingsfunctie voor aangepaste HTML staat volledig los van de samenstellingsfunctie voor standaardontwerp en ze kunnen niet door elkaar worden gebruikt.

De aangepaste HTML -samensteller starten:

Gebruik op de pagina Campagnes de kleine vervolgkeuzepijl op de knop Opstellen om Aangepaste HTML te selecteren.

Opmerking: als je nog geen campagnes in je account hebt gemaakt, zie je de knop Opstellen niet. Klik op de pagina Campagnes op de knop "Een campagne maken" en klik vervolgens op Opslaan . Klik nu terug naar de pagina Campagnes om de vervolgkeuzepijl naast de knop Opstellen te vinden.

Nadat je Aangepaste HTML hebt geselecteerd, GoDaddy Email Marketing laadt een speciale aangepaste HTML -samenstellingsfunctie en je kunt:

1. Geef je campagne een naam die je maar wilt.
  2. Plak je HTML -code rechtstreeks in het bewerkingsgebied of klik op "HTML importeren van" om ervoor te kiezen je code rechtstreeks vanuit een zipbestand of een URL te importeren.
  3. Voeg elke specifieke code toe die je nodig hebt door je cursor te plaatsen op de plek waar je de code wilt weergeven en op de pijl naast de code aan de rechterkant te klikken. Om er zeker van te zijn dat we alle regels volgen en je eenvoudig de trackingresultaten kunnen geven die je nodig hebt, GoDaddy Email Marketing vereist dat je ten minste één afmeldlink en een trackingbaken toevoegt. Maar voel je vrij om zoveel Doorsturen, Abonneren en Weergeven op het web toe te voegen als je wilt!
  4. Opmerking: je moet de code "Weergeven op het web" opnemen als je een miniatuurafbeelding op de pagina Campagnes wilt hebben , of een voorbeeldafbeelding wanneer je de campagne deelt.

5. Klik op "Ik ben helemaal klaar" om je wijzigingen in de HTML op te slaan en aan de tekstversie van je e -mail te werken. (Dit is de versie die mensen zien als ze geen HTML -e -mails kunnen ontvangen).

Het gebruik van aangepaste HTML -code in plaats van GoDaddy Email Marketing's ontwerptools is goed voor sommigen, niet zo goed voor iedereen. Het ding over ontwerpen voor e -mail is dat er veel e -mailleesomgevingen bestaan en dat veel van hen HTML anders weergeven. Dat gezegd hebbende, zijn hier een paar basiszaken waarmee je rekening moet houden bij het coderen, zodat je er over de hele linie goed uitziet.

Enkele dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van aangepaste HTML:

• Onthoud altijd dat je html -tags voor openen en sluiten moet toevoegen.
  • Plaats altijd je style -tags in het hoofd en gebruik body -tags.
  • Omdat GoDaddy Email Marketing je CSS inline zet, kun je normaal programmeren, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het inlinen van de CSS terwijl je aan het werk bent.
  • Gebruik voor tabellen met meerdere kolommen en afbeeldingen een stijltag met "vertical-align: top" (Safari vindt het leuk)
  • Gebruik een stijltags met "font-family: helvetica"-in plaats van font-tags.
  • Wees voorzichtig, test een stel en alles komt goed. :-)