E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Geavanceerde registratieformulieropties

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Om de geavanceerde registratieformulieropties te vinden:

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Ga naar het gedeelte Registratieformulieren en klik op Bewerken onder het formulier dat je wilt aanpassen.
  3. Geavanceerde webformulieropties, knop Bewerken
  4. Selecteer het tabblad Geavanceerd , aan de rechterkant van de pagina.

De geavanceerde aanmeldingsformulieropties:

Bewerk activeringsbericht
Aangepaste landingspagina's
Registratieformulierpagina
Knoptekst
Bevestiging opnieuw abonneren
Bevestigingsbeleid
Taal

Bewerk activeringsbericht

Wanneer contactpersonen zich aanmelden via je dubbele opt-in-formulier , GoDaddy Email Marketing hen een bevestigingsmail. Ze moeten op de bevestigingslink in deze e -mail klikken om te worden toegevoegd aan je actieve abonnees. Je kunt je eigen aangepaste tekst aan deze bevestigingsmail toevoegen met de knop Activeringsbericht bewerken . Je kunt hier ook de vanaf -gegevens en onderwerpregel van de bevestigingsmail wijzigen.

Aangepaste landingspagina's:

Wanneer abonnees gegevens verzenden naar je formulier, gebruikt GoDaddy Email Marketing standaardlandingspagina's om het aanmelden te laten weten dat alles soepel is verlopen :) Je kunt je abonnees omleiden naar je eigen aangepaste pagina's. Voeg je URL toe aan de gewenste landingspagina. aanpassen. Klik op Opslaan, testen en je bent klaar!

Lees hier meer over het verschil tussen de bestemmingspagina voor bevestiging en de bestemmingspagina voor activering.

Registratieformulierpagina:

Dus je hebt een registratieformulier op je website en je wilt hiernaar linken in je voettekst van je campagne? Voeg de url toe op de aanmeldpagina :)

Opmerking: dit is alleen voor als je aanmeldingsformulier GEEN GoDaddy Email Marketing -formulier. Lees hier hoe je je standaardregistratieformulier toevoegt aan je e -mailvoettekst.

Knoptekst:

Hier kun je de weergavetekst van de abonneerknop op je formulier aanpassen.

Bevestiging opnieuw inschrijven:

Selecteer deze optie alleen als je formulier een dubbele opt-in is . Als je een bevestigingsmail wilt sturen naar alle aanmeldingen, zelfs als ze al in je actieve abonnees staan, vink dan deze optie aan.

Bevestigingsbeleid:

Alle aanmeldingsformulieren zijn standaard ingesteld op dubbele opt-in. Dubbele opt-in betekent dat je aanmeldingen een bevestigingsmail ontvangen met een link erin. Ze worden pas toegevoegd aan je actieve abonnees als ze op deze link in hun e -mail klikken. Het is een veiligere methode voor het verzamelen van aanmeldingen en houdt je abonnees uit de buurt van spambots, die je aanmeldingsformulier zouden kunnen ontdekken.

Dit sluit ook de kans op misbruik uit wanneer iemand het e -mailadres van iemand anders opgeeft zonder dat hij of zij daarvan op de hoogte is en tegen die wil. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je nieuwe aanmeldingen ook typefout zijn!

Enkele opt-in- formulieren activeren een nieuw abonnement onmiddellijk na registratie. Er wordt geen bevestigingsmail verzonden met deze selectie. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je een captcha hebt als je deze optie gebruikt :)

Om eenmalige opt-in te activeren, vink je het vakje aan en sla je op. Om het formulier als dubbele opt-in te verlaten, laat je het selectievakje uitgeschakeld.

Taal:

Je kunt hier de specifieke taal voor dit formulier selecteren. Dit staat los van de taalinstelling van je account. Dit is alleen van toepassing op dit formulier en de standaardbevestiging wordt weergegeven aan mensen die zich aanmelden voor dit formulier.

Verwante onderwerpen:

Hoe voeg ik mijn formulier toe aan mijn site?