Gearchiveerde e -mail downloaden

Voer een zoekopdracht uit om gearchiveerde e -mails te verzenden, downloaden of exporteren. Met deze service kun je eenvoudig de communicatie van je organisatie bewaren en beschermen. Elke export kan maximaal 30.000 items bevatten en je kunt maximaal 5 tegelijk exporteren. Om een opgeslagen zoekopdracht uit te voeren, moet je eerst een gearchiveerde zoekopdracht in e -mail hebben opgeslagen .

1. Meld je aan bij e -mailarchivering.
  2. Selecteer zoekopdrachten .
  3. Selecteer Uitvoeren rechts van je eerder opgeslagen zoekopdracht.
  4. Selecteer de opgehaalde e -mails die je wilt verzenden, downloaden of exporteren:
    • pictogram verzendenVerzenden: Om een kopie van de e -mail met eventuele bijlagen te verzenden, selecteer je Verzenden . Voer vervolgens een e -mailadres en een optioneel bericht in en selecteer Verzenden .
    • downloadpictogramDownloaden : Selecteer Downloaden om de e -mail rechtstreeks naar je computer te downloaden.
    • pictogram exporterenExporteren : Om de e -mail te exporteren, selecteer je het exporteerpictogram en vervolgens selecteer je Volgende . Kies je bestandstype (.EML, .PST of .PDF) en selecteer Volgende . Vink het vakje aan als je een melding wilt ontvangen wanneer het exporteren is voltooid en selecteer vervolgens Exporteren aanvragen .

Opmerking: Alle BCC -headergegevens worden uitgesloten van rapporten om geprivilegieerde informatie te beschermen. Neem contact op met onze GoDaddy -gidsen om een export met BCC -headerinformatie aan te vragen. Je wordt gevraagd naar de accountnaam en de URL van je opgeslagen zoekopdracht.

Meer info

• Om archieven te exporteren die groter zijn dan 30.000 items of zoekopdrachten uit te voeren met BCC -headerinformatie, onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.