Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Ga naar je testomgeving

Je hebt toegang tot je Beheerde WordPress -testsite om je sitecontent te bewerken zonder de live website te wijzigen.

De testomgeving bevat de inhoud vanaf het moment dat je de laatste wijzigingen aan de testomgeving hebt opgeslagen, of vanaf de laatste keer dat je content hebt opgehaald van de live website naar de testomgeving .

Opmerking: Staging -sites zijn beschikbaar als je een Deluxe-, Ultimate-, Developer- of Pro -beheerde WordPress -account hebt. Als je een Basic -account hebt, moet je je account upgraden om een testsite te gebruiken.

Opmerking: Pro -accounts zijn alleen beschikbaar in de VS en Canada.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    Selecteer enscenering
  4. Klik op Staging WP Admin om naar het WP-admin Dashboard voor de testsite te gaan. Je moet mogelijk inloggen met je WordPress -aanmeldgegevens. Vanaf hier kun je aan de site -inhoud werken zonder de live website te wijzigen.
  5. Als je wijzigingen aanbrengt, zorg er dan voor dat je deze opslaat (door op Publiceren of Bijwerken te klikken) voordat je WordPress verlaat.

Volgende stappen


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.