WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ga aan de slag met WordPress in Linux -hosting

Nadat je WordPress in Linux Hosting hebt geïnstalleerd, kun je beginnen met het bouwen van je website. Hieronder staan de meest voorkomende taken die je moet uitvoeren, met links naar artikelen en video's die je stap voor stap door deze taken leiden.

Kies het sjabloon

WordPress gebruikt thema's om het uiterlijk van je site te bepalen. Ons Go -thema is standaard geïnstalleerd en actief, maar je kunt dit wijzigen naar een ander thema dat beter bij je site past.

Het Go-thema heeft verschillende kant-en-klare sjablonen waaruit je kunt kiezen wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij je site. Je kunt een configuratie met of zonder een webwinkel en een categorie selecteren op basis van je bedrijf. Ga voor een advocatenkantoor of boekhoudkantoor bijvoorbeeld voor een formeel sjabloon met marineblauwe of donkergrijze accenten. Kies daarentegen voor felle kleuren voor een reisblog of een kledingwinkel voor kinderen. Blauw en groen zijn goede opties voor gezondheidsgerelateerde beroepen.

Installeer plug -ins

Hoewel een thema het uiterlijk van je site beïnvloedt, voegt een plug -in nieuwe functies toe aan WordPress. Als je bijvoorbeeld een contactformulier, extra bescherming of een manier nodig hebt om eenvoudig back -ups te maken, kun je dit bereiken door een plug -in te installeren en te activeren.

Upload afbeeldingen en andere media

Afbeeldingen kunnen uw site opvallen en visueel aantrekkelijker maken. Zo voeg je afbeeldingen en andere media toe aan je WordPress -bibliotheek.


Voeg pagina's toe

WordPress heeft twee verschillende inhoudstypen: berichten en pagina's. Voeg pagina's toe om statische inhoud weer te geven. Je kunt bijvoorbeeld de pagina Over ons, Contactpersoon of Services toevoegen.


Ontwerp je pagina's

Nadat je een pagina hebt toegevoegd, kun je deze ontwerpen door verschillende vooraf gemaakte blokken in te voegen en te bewerken. Zo maak je met blokken je pagina's in de WordPress -editor.


Voeg posts toe

Als je een blog op je website wilt hebben, voeg dan berichten toe om de inhoud dynamisch weer te geven. Op je blogpagina worden al je berichten in omgekeerde chronologische volgorde weergegeven.

Stel de startpagina en blogpagina in

Standaard toont WordPress de laatste berichten op je startpagina. Als je geen blog op je startpagina wilt hebben, kun je deze vervangen door een statische pagina en een aangepaste pagina voor je blog kiezen .

Maak een navigatiemenu

Een navigatiemenu helpt lezers om belangrijke pagina's op je site te ontdekken. Zo maak je een navigatiemenu in WordPress.

Verwante stappen

Meer informatie