Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Fysieke producten toevoegen

Voeg fysieke producten toe aan je webwinkel, inclusief gedetailleerde beschrijvingen, prijzen, foto's, SKU's, categorieën en verzendinformatie. Websites + Marketing -sites kunt ook downloadbare digitale producten toevoegen ( zie abonnementen en prijzen ).

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer Producten .
 4. Vul de optionele resterende velden in zoals nodig:
  • Verkoopprijs : Toont de verkoopprijs waarbij de normale prijs is doorgehaald.
  • Belastingcategorie : Kies de belastingcategorie die het beste bij je product past. Voeg indien nodig tarieven voor de belastingcategorie toe of wijzig deze .
  • Zichtbaar in mijn winkel : Gebruik de schakelaar om het product in je winkel weer te geven of te verbergen. Je kunt dit instellen op Nee om seizoensartikelen te verbergen of als je van plan bent later meerdere producten tegelijk weer te geven.
  • SKU : Voer een uniek SKU -nummer (Stock Keeping Unit) in om je voorraad bij te houden en gerelateerde facturen te beheren. Gebruik elk nummeringsschema dat je wilt.
  • Categorieën : Help klanten artikelen te vinden door categorieën te maken , zoals kleding, huishoudelijke artikelen of speelgoed.
 5. Selecteer Afbeelding toevoegen of plaats een afbeeldingsbestand op de doos. Afbeeldingen zijn optioneel, maar worden ten zeerste aanbevolen.
 6. Opmerking: je kunt maximaal 10 afbeeldingen toevoegen. Afbeeldingen moeten de JPG-, JPEG- of PNG -indeling hebben en mogen niet groter zijn dan 10 MB per stuk. GIF -afbeeldingen worden niet ondersteund. (Hoewel afbeeldingen maximaal 5000 x 5000 pixels kunnen zijn, is hun maximale weergave 1920 x 1080 pixels.)
 7. Gebruik de tabbladen om meer details of opties voor je product toe te voegen.
  • Beschrijving : voeg details over het product toe. handmatig of selecteer Beschrijving voorstellen om er automatisch een te laten genereren.
   • Gebruik Beschrijving voorstellen om een door AI gegenereerde beschrijving voor je product te maken. Je kunt de tekst kopiëren of opnieuw genereren door Nog een concept weergeven te selecteren en als je tevreden bent met de uitvoer, selecteer je Invoegen .
   • Opmerking: met ten minste één productafbeelding en een producttitel kan de AI een nauwkeurigere beschrijving genereren.
  • Inventaris & Opties : Houd beschikbare voorraden bij en bied klanten productkeuzes, zoals maat en kleur. Elke optie kan zijn eigen unieke prijs en inventaris hebben.
  • Verzending : voeg het verzendgewicht en de afmetingen van het pakket toe voor het toevoegen van algemene verzendopties . Als je de verzendinstellingen van je winkel wilt gebruiken, selecteer je Voor mij berekenen met mijn verzendmethoden , anders kun je ervoor kiezen om een artikel gratis te verzenden of een vast tarief op te geven.
  • Zoekmachines : voegt automatisch een directe link toe aan dit product, die je kunt wijzigen als je dat wilt.
 8. Selecteer Opslaan als je klaar bent of Opslaan en nog een toevoegen om producten toe te voegen. Je winkelvermeldingen worden onmiddellijk bijgewerkt.

Je keert terug naar de pagina Producten waar je aanvullende wijzigingen kunt aanbrengen.

 • Selecteer Snel bewerken om al je producten in één keer te bewerken.
 • Selecteerdrie horizontale stippen pictogram om een bericht op sociale media over je artikel te maken, je product te dupliceren of het volledig te verwijderen. Gebruik de selectievakjes om meerdere producten te selecteren voor verwijdering.

De onderstaande video biedt een overzicht van het maken van je online winkel, inclusief het toevoegen van producten, productafbeeldingen, prijzen, btw en verzendopties.

Verwante stappen

Meer informatie