Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Fysieke producten toevoegen

Voeg fysieke of digitale producten toe aan je webwinkel en voeg foto's, prijzen, SKU's, categorieën en gedetailleerde beschrijvingen toe. Dit artikel gaat over het toevoegen van fysieke producten die je naar klanten verzendt, niet over downloadbare digitale producten .

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
 3. Open je producten vanaf je Dashboard:
  • Ga in Website Builder naar Winkel > Producten.
  • Ga in Premium webwinkel naar Producten > Alle producten.
 4. Selecteer Toevoegen .
  Selecteer Toevoegen
 5. Selecteer voor Website Builder -winkels onder Producttype de optie Fysiek .
 6. Voer een Productnaam en een Prijs in . Dit zijn verplichte velden.
 7. Vul de optionele resterende velden in zoals nodig:
  • Verkoopprijs : Toont de verkoopprijs waarbij de normale prijs is doorgehaald.
  • Btw -categorie : laat het menu ingesteld op Standaard als het product belastbaar is. Wijzig dit anders in Niet-belastbaar .
  • Zichtbaarheid : Schakel Weergeven in winkel uit om seizoensgebonden artikelen te verbergen of als je later meerdere producten tegelijk wilt weergeven.
  • SKU : Voer een uniek SKU -nummer (Stock Keeping Unit) in om je voorraad bij te houden en gerelateerde facturen te beheren. Gebruik elk nummeringsschema dat je wilt.
  • Categorieën : Help klanten artikelen te vinden door categorieën te maken , zoals kleding, huishoudelijke artikelen of speelgoed.
 8. Om een afbeelding toe te voegen, selecteer je Afbeelding toevoegen of zet je een afbeeldingsbestand neer op de doos.

  Opmerking: je kunt maximaal 10 afbeeldingen toevoegen. Afbeeldingen moeten de indeling .jpg, .jpeg of .png hebben en mogen niet groter zijn dan 10 MB per bestand. GIF -afbeeldingen worden niet ondersteund. (Hoewel afbeeldingen maximaal 5000 x 5000 pixels kunnen zijn, is hun maximale weergave 1920 x 1080 pixels.)

 9. Gebruik de tabbladen om meer details of opties voor je product toe te voegen:
  • Beschrijving : voeg details over het product toe.
  • Inventaris en opties : Houd beschikbare voorraden bij en bied klanten productkeuzes, zoals maat en kleur. Elke optie kan zijn eigen unieke prijs en inventaris hebben.
  • Verzending : voeg het verzendgewicht en de afmetingen van het pakket toe voor het toevoegen van algemene verzendopties . (Eventuele verzendopties die je hier rechtstreeks aan het product toevoegt, overschrijven de algemene verzendopties.)
  • Zoekmachines : voegt automatisch een directe link toe aan dit product, die je kunt wijzigen als je dat wilt.
 10. Selecteer Opslaan als je klaar bent of Opslaan en nog een toevoegen om producten toe te voegen. Je winkelvermeldingen worden onmiddellijk bijgewerkt.

  Opmerking: je kunt maximaal 5.000 producten aan je webwinkel toevoegen, in elke combinatie van fysieke en digitale producten. Je kunt maximaal 100 producten tegelijk uploaden. Hoewel je producten kunt toevoegen aan of importeren in je winkel, is er geen exportoptie. (InstantPage -gebruikers kunnen niet meer dan zes producten toevoegen zonder de optie voor bulkuploads.)

 11. (Optioneel) Je keert terug naar de pagina Producten waar je aanvullende wijzigingen kunt aanbrengen. Selecteer Snel bewerken om al je producten in één keer te bewerken. Of plaats de muisaanwijzer op een product en selecteer de kloonknopKloon knop om een andere productpagina met dezelfde informatie te maken, of om deze volledig te verwijderen met de prullenbakPrullenbak . Gebruik de selectievakjes om meerdere producten te selecteren voor verwijdering.

Bekijk een demo met het toevoegen van producten, productafbeeldingen, prijzen, btw en verzendkosten als onderdeel van de instructiereeks voor het toevoegen van een webwinkel aan je website.

Verwante stappen

Meer informatie