FTP -gebruikers verwijderen uit mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de FTP -accountfunctie van cPanel om ongewenste FTP -gebruikers uit je Linux -hostingaccount te verwijderen.

Opmerking: Je kunt geen speciale FTP -accounts verwijderen, zoals het account voor de site -eigenaar.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linkerbovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u FTP Manager.
    selecteer ftp -manager
  4. Klik in het gedeelte FTP -accounts van cPanel naast het account dat je wilt verwijderen op Verwijderen . Het bevestigingsbericht toont de FTP -aanmelding voor dat gebruikersaccount en het pad naar de basismap van die gebruiker.
  5. (Optioneel) Selecteer Verwijderen van de gebruiker aanwijst om van die gebruiker home directory en alle bestanden daarin te verwijderen.

Waarschuwing: Als de basismap van deze FTP -gebruiker is toegewezen aan de map public_html, wordt de inhoud van de website verwijderd als je deze optie selecteert .

6. Klik op Verwijderen . Het FTP -gebruikersaccount (en de basismap van die gebruiker als je dit hebt geselecteerd) worden verwijderd.