FTP-gebruikers verwijderen

Je kunt specifieke gebruikers verbeteren voor FTP-toegang.

Je kunt alleen aanvullende FTP-gebruikers verwijderen. Het is niet mogelijk om de FTP-gebruiker voor je hostingaccount te verwijderen. Als je een FTP-gebruiker verwijdert, wordt de inhoudsmap van deze gebruiker niet verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie Bestanden op FTP-accounts.
  5. Klik in de sectie FTP-accounts naast het account dat je wilt verwijderen op Verwijderen.
  6. Klik op de optie voor verwijderen die je wilt gebruiken.