Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

FTP -gebruikers toevoegen aan mijn Gen 4 -server met cPanel en WHM

Hier volgt hoe je anderen FTP -toegang kunt geven tot je Generation 4 VPS of Dedicated Server, zodat ze bestanden kunnen uploaden of je site kunnen beheren. Je kunt beperken waartoe deze gebruikers toegang hebben en hoeveel ze kunnen uploaden.

Verplicht: Voordat je FTP -gebruikers kunt toevoegen aan je server met cPanel en Web Host Manager (WHM), moet je een cPanel -account instellen in WHM .
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast het Generation 4-serveraccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Zorg ervoor dat de domeinnaam die je wilt gebruiken is geselecteerd onder Accounts en klik vervolgens op cPanel starten .
  5. Klik in de sectie Bestanden van cPanel op FTP-accounts.
  6. In de sectie FTP-account toevoegen vul je de volgende velden in:
    VeldBeschrijving
    AanmeldenHet eerste gedeelte van je gebruikersnaam. De volledige gebruikersnaam omvat @[primaire domeinnaam van je account]. Als je primaire domein coolvoorbeeld.com is en je ftpgebruiker invoert, is de volledige gebruikersnaam voor FTP ftpgebruiker@coolvoorbeeld.com.
    WachtwoordHet wachtwoord voor deze FTP-gebruiker.
    MapDe map waartoe deze gebruiker toegang heeft. Als je de gebruiker toegang wilt geven tot het gehele account, vul je alleen een slash (/) in.
    QuotaDe hoeveelheid ruimte (in MB) die de gebruiker kan gebruiken voor uploaden naar deze map. Als je deze gebruiker niet wilt beperken, kun je Onbeperkt selecteren.
    Aangezien de limieten van de FTP-quota per map worden ingesteld, worden bestaande bestanden meegerekend bij het quotum wanneer er een gebruiker wordt toegewezen aan een bestaande map.
  7. Klik op FTP-account maken. FTP-gebruikers zijn onmiddellijk beschikbaar nadat je deze hebt gemaakt.
  8. Herhaal deze stappen voor alle gebruikers die je wilt toevoegen.