Fotogalerij toevoegen of wijzigen

Naast afzonderlijke foto's aan je website toevoegen, kun je ook een galerij met afbeeldingen maken. Nadat je een lay-out hebt gekozen, stel je in of je wijzigingen in galerijafbeeldingen automatisch wilt weergeven of via handmatige bediening door kijkers. Je kunt de galerij altijd aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Klik op de groene plusknop om een sectie aan een pagina toe te voegen.
    Klik op de groene plusknop
  4. Klik op Galerij in het rechterdeelvenster.
    Klik op Galerij
  5. Klik op een lay-out die je wilt gebruiken in het deelvenster Galerij.
  6. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt, kun je beginnen met het aanpassen van de instellingen van de Fotogalerij.
    Klik op Sectie toevoegen
    Velden en knoppen in het deelvenster Galerie
    Galerietitel Voer een titel in die boven aan je fotogalerie wordt weergegeven.
    Automatisch afspelen Klik op de knop om Automatisch afspelen in of uit te schakelen. (In het voorbeeld en in de gepubliceerde versie worden de afbeeldingen in je galerij één voor één in beeld gedraaid.)
    Foto's toevoegen Klik om meer afbeeldingen op te nemen in de galerie. (Zie het volgende artikel voor meer informatie: Foto toevoegen of vervangen en Een royaltyvrije foto kiezen.)
    Sectie verwijderen Klik op de knop aan de onderkant van het deelvenster om een de hele galerij te verwijderen.
  7. Klik op een van je Galerijafbeeldingen om ze individueel te bewerken.
    Velden en knoppen in het deelvenster Galerijafbeeldingen
    Focuspunt • Klik binnen een geselecteerde afbeelding om het focuspunt te markeren. Dit zorgt ervoor dat dat gebied niet afgesneden wordt als het beeldscherm van een apparaat niet aansluit op de verhoudingen van de afbeelding.
    Focuspunt instellen
    Afbeelding draaien Klik op de gekrulde pijl rechtsbovenin als je een afbeelding wilt draaien.
    Terugkeren naar overige afbeeldingen Klik op de pijl naar links boven aan het deelvensterGalerijafbeeldingen.
    Uit galerie verwijderen Klik op de knop aan de onderkant van het deelvenster Galerijafbeeldingen om individuele afbeeldingen uit de galerij te verwijderen.
  8. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven.
  9. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).

In het voorbeeld en in gepubliceerde weergaven worden knoppen weergegeven waarmee je handmatig naar de volgende/volgende pagina kunt gaan.
    Klik op de knoppen Volgende/Vorige