Websites + Marketing Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Fotogalerij toevoegen of wijzigen

Naast afzonderlijke foto's aan je website toevoegen, kun je ook een galerij met maximaal 250 afbeeldingen maken. Nadat je een lay-out hebt gekozen, stel je in of je wijzigingen in galerijafbeeldingen automatisch wilt weergeven of via handmatige bediening door kijkers. Je kunt de galerij altijd aanpassen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  5. Klik op Galerij in het rechterdeelvenster.
    Klik op Galerij
  6. Klik op een lay-out die je wilt gebruiken in het deelvenster Galerij.
  7. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op Fotogalerij om te beginnen met het aanpassen van de galerijopties.
    Klik op Sectie toevoegen

Velden en knoppen in het deelvenster Galerie

• Indeling : Klik om een andere lay-out voor de galerij te selecteren.
    • Titel van de galerij : Voer een titel in, die bovenaan uw galerijfoto's wordt weergegeven. Niet voor alle indelingen beschikbaar.
    • Automatisch afspelen : Klik op de knop om te schakelen Automatisch afspelen aan of uit. (In Preview en de gepubliceerde versie roteert de weergave van de galerij door uw afbeeldingen.) Niet beschikbaar voor alle lay-outs.
    • Toon thumbnails : Klik op de knop om miniaturen van alle galerijfoto's onder het hoofdframe weer te geven. Niet voor alle indelingen beschikbaar.
    • Foto's toevoegen (+) : Klik om meer afbeeldingen in de galerij op te nemen. (Zie voor meer informatie Foto toevoegen of vervangen.)
    • Sectie verwijderen : Klik op de knop onder aan het paneel om het hele galerij .
  8. Klik op een van uw Galerijafbeeldingen om ze afzonderlijk te bewerken. U kunt de afbeeldingen ook slepen en neerzetten in het gebied Galerijafbeeldingen om de volgorde waarin de afbeeldingen worden weergegeven te schikken en te wijzigen.

Velden en knoppen in het deelvenster Galerijafbeeldingen

• Focus punt : Klik in een geselecteerde afbeelding om de afbeelding te markeren Focus punt . Het voorkomt dat dat gebied wordt bijgesneden wanneer het scherm van een apparaat niet overeenkomt met de verhoudingen van de afbeelding.
    • Draai de afbeelding : Klik op de gekrulde pijl in de rechterbovenhoek om een afbeelding te draaien.
    • Keer terug naar andere afbeeldingen : Klik op de naar links wijzende pijl bij het top van de Galerijafbeeldingen paneel.
    • Verwijderen uit galerij : Klik op de knop bij het bodem van de Galerijafbeeldingen paneel om te verwijderen individuele afbeeldingen van de galerij.
    • Bijschrift toevoegen : Klik in het tekstveld bij de bodem van de Huidige afbeelding paneel om een bijschrift toe te voegen aan de onderkant van uw afbeelding.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  10. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.

Opmerking: In het voorbeeld en in gepubliceerde weergaven worden knoppen weergegeven waarmee je handmatig naar de vorige/volgende pagina kunt gaan.
    Klik op de knoppen vorige/volgende

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerd ontwerp en media in Websitebouwer