Webbouwer Help

Foto toevoegen of vervangen

Als je geweldige foto’s hebt, willen je bezoekers je site verder ontdekken. Je hebt toegang tot een grote bibliotheek met royaltyvrije afbeeldingen die je kunt doorzoeken met trefwoorden. Daarnaast kun je je eigen foto’s uploaden in .png of .jpeg/.jpg-formaat. Gifs en geanimeerde gif-bestanden kunnen niet geüpload worden. Ondanks dat de bestanden maximaal 30MB groot mogen zijn, worden kleinere bestanden sneller gedownload.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Opmerking: Om productfoto‘s in je Website Builder webwinkel toe te voegen of te wijzigen, zie Fysieke producten toevoegen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Selecteer de foto die je wilt vervangen.
    • Klik of tik ergens in de sectie om je omslagafbeelding of achtergrondkleur (de eerste sectie op je startpagina) toe te voegen of te vervangen. Klik op Omslagmedia in het deelvenster Koptekst.
      Selecteer Koptekst en vervolgens Omslagmedia
    • Selecteer de afbeelding op een andere plek op je site. (In sommige secties kun je dit niet doen, zoals de map Neem contact met ons op of in de voettekstsecties.)
  5. In het rechtervenster, kies je voor Afbeelding vervangen of Afbeelding toevoegen.
  6. Kies uit afbeeldingen die recent zijn toegevoegd, royaltyvrije afbeeldingen, collecties, media-afbeeldingen en meer. In de rechterbovenhoek, kun je zoeken op trefwoorden of een nieuwe afbeelding uploaden. Met het trefwoord worden zowel je geüploade afbeeldingen als de royaltyvrije afbeeldingen doorzocht. Als je een afbeelding hebt gekozen, selecteer je Invoegen.
  7. Bewerk de foto door de schuifregelaar voor zoomen of de draaiknoppen te selecteren. In sommige gevallen kun je de stip gebruiken om het focuspunt van de foto in te stellen. Gebruik de zwart-witschakelaar om een dramatisch effect te creëren.
  8. Voer een korte beschrijving in het vak Beschrijf deze afbeelding in. De informatie verbetert niet alleen de notering van je pagina in zoekmachineresultaten, maar is ook handig voor bezoekers die schermlezers gebruiken of een tragere verbinding hebben.
  9. Als je klaar bent met bewerken, selecteer je Gereed.
  10. Wanneer je klaar bent, klik je op Mijn site publiceren.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerd ontwerp en media in Websitebouwer