Foto toevoegen of vervangen

In de onderstaande video en informatie wordt uitgelegd hoe je foto‘s kunt toevoegen en vervangen op je GoCentral-website.

Goede foto's op je website trekken de aandacht van je bezoekers en moedigen hen aan je inhoud te verkennen. Er is geen limiet voor de bestandsgrootte, maar het bestand moet de indeling PNG of JPEG/JPG hebben.

Deze stappen kunnen worden gebruikt om een foto toe te voegen of een bestaande foto te vervangen. Als je liever een effen kleur gebruikt voor de eerste sectie, zie De omslagfoto vervangen door een effen kleur.

1. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  2. Klik op een willekeurige andere sectie dan Contact opnemen of voetteksten.
  3. Als je op de eerste sectie (de koptekst) klikt, klik je op Omslagafbeelding in het deelvenster Koptekst.
    klik op de knop Omslagafbeelding
  4. Klik bij andere secties die foto‘s bevatten op de foto‘s die je wilt vervangen.
    Klik op Sectiefoto
  5. Gebruik het rechterdeelvenster om:
    • Een nieuwe foto toe te voegen door op het deelvenster Mijn afbeeldingen te klikken, op de knop Toevoegen te klikken en te navigeren naar de foto die je wilt gebruiken. (Om meerdere afbeeldingen tegelijk toe te voegen tik je elke afbeelding aan (mobiele telefoon of tablet) of klik je op elke afbeelding terwijl je Ctrl of Command ingedrukt houdt (desktop computer).
    • Vervang een foto door eentje die je al geüpload hebt door er op te klikken in het fotoraster bij Mijn afbeeldingen.
      Klik op de vervangende foto

Je kunt ook op Royaltyvrije afbeeldingen onder de knop Mijn afbeeldingen klikken om een royaltyvrije foto te gebruiken. Zie Een royaltyvrije foto kiezen.

6. Klik op de pijl naar links om terug te gaan naar het deelvenster Afbeelding bewerken om een foto bij te snijden of te draaien. Zie Foto bewerken.
  7. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
  8. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).